Przy okazji chciałbym zapytać, czy może macie jakieś inwestycje do polecenia? Oczywiście chodzi o kredyt 2%. Interesują mnie dwa pokoje, najlepiej na ostatnim piętrze. Chce kupić coś co będzie do oddania za maks pół roku, ale jest trochę dramat na rynku
Pewny lokal to przy każdym deweloperze ma takie "opinie". Nigdy nie podają szczegółów a piszą w taki sposób żeby zachęcać do swoich odbiorów. A tak naprawdę na jednym osiedlu w bliźniaczych mieszkaniach często będziesz miał inne usterki. Natomiast co do tego konkretnego dewelopera to nie znam. W tamtych okolicach to chyba jeszcze Srebrzyńska Park jest? Deweloper podobno ok tylko nabudowali tyle że zrobiło się tam niezłe getto.
W tamtych okolicach to chyba jeszcze Srebrzyńska Park jest?
@MonsterKill: nie, to inna okolica. to osiedle na zdrowiu jest na zdrowiu tylko z nazwy, bo tak naprawdę to jest na brusie. to osiedle to takie biedaosiedle, wygląda jak koszary wojskowe xD
✨️ Autor wpisu (OP): @affairz Nie wiem, czy wiesz, ale większość inwestycji w niskiej zabudowie tak wygląda. Zresztą tak jak napisałem jeszcze nie podjąłem decyzji, ale jest po prostu źle. Ofert jak na lekarstwo i widmo wzrostu cen nie pomaga, bo średnio mi pasuje podejmowanie decyzji w pośpiechu
@MonsterKill po części masz rację, ale z tego co zauważyłem to są developerzy, którzy mają naprawdę sporo negatywnych opinii i o
✨️ Autor wpisu (OP): @affairz owszem, zauważyłem. Wzrosły i będą wzrastać dalej i to miałem na myśli. Nowych inwestycji, które zostaną ukończone w przeciągu roku jest wbrew pozorom nie wiele i są już w dużej części wykupione
Czy ktoś ma jakąś wiedze na temat Osiedla na Zdrowiu? Wydaje się być ok, ale znalazłem taką stronkę z opiniami i już nie jest tak kolorowo: https://pewnylokal.pl/sprawdz-dewelopera/deweloper/wan-sa-opinie/osiedle-na-zdrowiu/5848
Przy okazji chciałbym zapytać, czy może macie jakieś inwestycje do polecenia? Oczywiście chodzi o kredyt 2%. Interesują mnie dwa pokoje, najlepiej na ostatnim piętrze. Chce kupić coś co będzie do oddania za maks pół roku, ale jest trochę dramat na rynku
#nieruchomosci #lodz
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@MonsterKill: nie, to inna okolica. to osiedle na zdrowiu jest na zdrowiu tylko z nazwy, bo tak naprawdę to jest na brusie. to osiedle to takie biedaosiedle, wygląda jak koszary wojskowe xD
źródło: Parking-1
Pobierz@MonsterKill po części masz rację, ale z tego co zauważyłem to są developerzy, którzy mają naprawdę sporo negatywnych opinii i o
@mirko_anonim: wzrost cen to już miałeś, nie wiem czy zauważyłeś? ile tam teraz z metra, liczą, bo pierwsze budynki były ok 5k/m2?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer