Wpis z mikrobloga

@Remus00: prędzej HIV dostaniesz od jakieś randomowej różowej, którą bzikniesz w jakiejś remizie czy klubie, ale użyłeś lenyface, więc zakładam, że nie napisałeś tego poważnie. Niemniej na zaś napiszę
  • Odpowiedz
@Nemesiss: u mnie w liceum było kilka par. Widać to było szczególnie po tym, że większość osób na studniówkę szła z kimś z klasy, a nie swoim partnerem. Pomijając już takie jednostki jak ja, które nie poszły na studniówkę w ogóle
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @fishery, myślę, że jest to wina rodziców, bo w dupie mieli mnie, że przez to co mi robili mam od dziecka wiele problemów, a najbardziej boli mnie to, że przez problemy z odżywianiem jakie mi zafundowali jestem śmiesznym manletem. Widzę odrazę jak idę do sklepu i przymierzam ubrania w rozmiarze S, gdzie starzy wcale nie odbiegają wyglądem od społeczeństwa.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ok, ale pomyśl na trzeźwo. Gdybyś miał żonę i dzieci, to twoje życie byłoby jeszcze większym cierpieniem, jako człowieka z socjofobią. Jakbyś sobie poradził w roli "głowy rodziny"? Przecież to wymaga odwagi, załatwiania mnóstwa spraw, wejścia do ludzi. Rodzina to byłby dla ciebie dodatkowy ciężar, a ty dla nich też nie byłbyś wsparciem. Żona i dzieci to nie są zabawki.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Ok, ale pomyśl na trzeźwo. Gdybyś miał żonę i dzieci, to twoje życie byłoby jeszcze większym cierpieniem, jako człowieka z socjofobią. Jakbyś sobie poradził w roli "głowy rodziny"?

Jestem nowoczesnym mężczyzną i pozwoliłbym być głową rodziny silnej i niezależnej małżonce.
Typie, ja tu o braku jakiegokolwiek kontaktu z różowymi, a ty mi o rodzinie. Po co mi rodzina? Żeby powielił błędy moich starych i zniszczył życie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @mirko_anonim przecież wielu ludzi jest w związku, bo się boją samotności. Mają dzieci, ale nie spełniają się w takiej roli. Wiele osób to ludzie po wpadkach.

OP niekoniecznie jest słaby. Może mieć niskie kompetencje społeczne przez wychowanie, co widać.

Tak naprawdę to jak normalnie się funkcjonuje w społeczeństwie, to odwaga jest normalnie utrzymywana. U kogoś z problemami przez środowisko to ten brak odwagi wynika z powodu małej seretoniny, która
  • Odpowiedz