@mirko_anonim: rozmawia dwoch gosci, Ty sluchaj chcesz wzuąć slub z 18, masz 70 lat. Pomyśl, za 10 lat oba vedzie miala 28 i ja cholerę ci taka stara baba?
@AlienFromWenus: to nie bait. Mężczyznom podobają się młodsze kobiety. 18-22 to najlepszy wiek. Prawie każdy facet to potwierdzi. Co innego, ze najtrudniej takie wyrwać :(
najbardziej podobają mi się kobiety w przedziale 20-24 lat.
@mirko_anonim: jak byłeś nastolatkiem to podobały ci się 20-24, jak miałeś 24 to podobały ci się 20-24, jak masz 40 to podobają ci się 20-24 i jak będziesz miał 60 to będą ci się podobały 20-24 ( ͡°͜ʖ͡°)
@typowyWykopekMizogin: to skoro ja jestem inna i dla mnie facet może mieć 170 to oczekuję facetów którzy również są inni niż reszta i w wieku 30-40 lat chcą swoje rówieśniczki a nie rozwydrzone małolaty
Wiem, widzę po znajomych na FB. Dziewczyny młodsze ode mnie wygladają na 40+
Ale skoro są 30-40 latki, które wyglądają młodo i atrakcyjnie, to dlaczego gościu stwierdza że "eee powyżej 25 lat więc stara i nie biorę" skoro na oko nie dostrzega różnicy, a zadziałał na niego jedynie aspekt psychologiczny czyli świadomość ile ona naprawdę ma lat?
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: z wyglądu to zrozumiem, ale życie z 20 latką kiedy ty masz 40 nie było by fajne.
@mirko_anonim: jak byłeś nastolatkiem to podobały ci się 20-24, jak miałeś 24 to podobały ci się 20-24, jak masz 40 to podobają ci się 20-24 i jak będziesz miał 60 to będą ci się podobały 20-24 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co z tego że różowa to napisała xD
Wiem, widzę po znajomych na FB. Dziewczyny młodsze ode mnie wygladają na 40+
Ale skoro są 30-40 latki, które wyglądają młodo i atrakcyjnie, to dlaczego gościu stwierdza że "eee powyżej 25 lat więc stara i nie biorę" skoro na oko nie dostrzega różnicy, a zadziałał na niego jedynie aspekt psychologiczny czyli świadomość ile ona naprawdę ma lat?
To częścią wpsólna jest to ze zgadzamy że nie wyszstkie sie starzeją ładne.
I wszystko to po to zeby stwierdzic oko nie widzi róznicy XD Na pewno chciałbym w towierzyć jako kobieta ale tak nie jest.