Aktywne Wpisy
del855 +87
Ponawiam apel o zwrocenie uwagi na ZBIOROWA HALUCYNACJE w Polsce powiatowje i gminnej.
Polska powiatowo-gminna doslownie wymiera, kto mial wyjechac to wyjechal, kto mial zostac to zostal, niewiele sie dzieje. I juz sie niewiele wydarzy. A mimo to mieszkania czy domy tam nie sa po 50k czy 100k. :)
NA PEWNO ludzi tam bedzie ubywac
NA PEWNO mieszkan jest wiecej niz chetnych do ich zakupu
Polska powiatowo-gminna doslownie wymiera, kto mial wyjechac to wyjechal, kto mial zostac to zostal, niewiele sie dzieje. I juz sie niewiele wydarzy. A mimo to mieszkania czy domy tam nie sa po 50k czy 100k. :)
NA PEWNO ludzi tam bedzie ubywac
NA PEWNO mieszkan jest wiecej niz chetnych do ich zakupu
IntruderXXL +98
Niesamowicie Żadkie zdjęcie "Intruder przodem, podczas treningu" AD 2024. Kolorowane. Zdjęcie wykonane za pomocą kalkulatora. Model ma 191cm wzrostu i 163kg wagi.
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #pokazforme #niebieskiepaski #rozowepaski
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #pokazforme #niebieskiepaski #rozowepaski
Cześć, mam pytanie odnośnie studniówki do koliegów z tagu :) - mianowicie jestem w technikum (5 rok here, bo nowa formuła) i jak wiadomo w klasie maturalnej jest studniówka. Ja powiedzialem, że nie idę, bo bez partnerki to trochę przypał i debilizm siedzieć i patrzeć, jak inni bawią się w tańcu lub nawet śmieszkują - generalnie samemu nie ma większego sensu. Mogę jeszcze zmienić zdanie mam na to generalnie tydzien.
Kontakty z dziewczynami mam słabe - technikum informatyczne. Jednakże przed technikum potrafiłem z kilkoma dupami zamienić zdanie w podstawówce, ale byłem człowiekiem drugiego lub nawet trzeciego sortu - uczyłem się dobrze, byłem miły, nie grałem w galę i nie interesowało mnie chlanie. Dodatkowo to były tylko znajomości szkolne, czyli jak wiadomo były to tylko znajome mordy "koleżanek".
Tu pytanie - jak myślicie jest sens próbować znaleźć jakoms dziewuchę na studniówkę, czy nie? Jeśli tak to gdzie polecacie szukać?
Tak od siebie to posiadam Wifon na łbie, normalny zgryz i w miarę szeroką, dobrze umiejscowioną szczękę. Przy wzroście 178 cm (lub 175, jak mi mówiono na komisji wojskowej) ważę 64 kg, obwód przedramienia to 31 cm, biceps chyba 33 cm. Niestety jestem wirstcelem - 16 cm oraz mam małą łechtaczkę - 17 cm i 13 cm obwodu.
Liczę na wasze odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) anonki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ok oski, mozesz na grupkach fb popytac albo do random znajomych
@mirko_anonim: byłem w identycznej sytuacji z tą różnicą, że technik teleinformatyk here. Taki informatyk ale z telekomunikacją i teorią sygnałów zamiast programowania i baz danych. Nie warto za c--j xD Ja wiem, że jest coraz więcej dynamicznego oskariatu w informatycznych profilach w technicum ale nie powinieneś się nimi przejmować. Poza tym nawet jak zakumplujesz się
Jakoś teraz nie żałuję, a znając życie też pewnie cześć nie pójdzie, q może uda się z kimś zgrać by po