Aktywne Wpisy
zeszyt-w-kratke +189
Rynek matrymonialny w roku pańskim 2023 kiedy nie jesteś chadem, ale nieśmiałym chłopem poniżej przeciętnej. Ja już mam dość i właśnie wypisuję się z tego cyrku #mgtow
#przegryw #p0lka #tinder #rozowepaski
#przegryw #p0lka #tinder #rozowepaski

Mamaboss +4
#p0lka
Z racji tego, że przebywam obecnie na krótkim urlopem w Polandii spotkałam się z @WyzwolonaPodrozniczka
Wyzwolona zapoznała mnie z jej obecnym bolcem - Turkiem, po czym on przyprowadził swojego kolegę. Byłyśmy razem z chłopakami na mieście, była super impreza i na pewno można zaliczyć weekend do udanych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najlepsze były nienawistne spojrzenia p0lskich Janków, zazdrosnych o tureckich czadów z dwoma Polkami xD
Kolejny raz
Z racji tego, że przebywam obecnie na krótkim urlopem w Polandii spotkałam się z @WyzwolonaPodrozniczka
Wyzwolona zapoznała mnie z jej obecnym bolcem - Turkiem, po czym on przyprowadził swojego kolegę. Byłyśmy razem z chłopakami na mieście, była super impreza i na pewno można zaliczyć weekend do udanych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najlepsze były nienawistne spojrzenia p0lskich Janków, zazdrosnych o tureckich czadów z dwoma Polkami xD
Kolejny raz

Jej ojciec, to był niezły gagatek.
#wojna #rosja #ukraina #zielonagranica #bekazlewactwa #4konserwy
@FENOMENALNY_CZARODZIEJ: Otóż to. Wystarczy się rozejrzeć po wykopie przez ostatni tydzień że ktoś usilnie dolewa dolewa beznzyny do absurdalnych antysemickich nastrojów. Nawet blokowanie tagów nic nie daje, bo robi to spory procent wykopków z własnej woli. Zawirowania wojenne czy relacje dyplomatyczne też są na trzecim planie, bo najważniejsze jest że... Zelenski ma takie pochodzenie a nie inne. No i
@kuroszczur: a jest działaczem i siedzi w spółkach państwa, żeby tylko ciągnąć kasę?
Czemu Jarosław K. nie jest piętnowany, skoro jego
goebbels byłby dumny xD
@uncles: Spójrz na datę urodzenia jaj ojca, potem połącz fakty, że jak miał 19 lat to wybuchła wojna, na pewno brał w niej udział po stronie Polski, aż do 1943 roku, kiedy to ruskie sformowali Polskie odziały.
@Harven: Uwielbiam zdania typu "pewnie był", pisane przez ignorantów, którzy nie znają danej historii, ale koniecznie muszą się wypowiedzieć xD
"Po kapitulacji Warszawy przedostał się do Wilna, a od listopada 1939 przebywał we Lwowie, gdzie współpracował z redakcjami „Czerwonego Sztandaru” i wydawanej od czerwca 1941 „Młodzieży Stalinowskiej”."
Owszem, był felczerem, ale i czynnym agitatorem komunizmu. Piszesz, że krytycznie się odnosił do władz PZPR za brak rehabilitacji więźniów stalinowskich. Jednocześnie pomijasz fakt:
"Był autorem wielu napastliwych artykułów prasowych pod adresem AK oraz podziemia antykomunistycznego."
To nie był biedny
Jednak wychowanie od małego z danym poglądem robi swoje, bo dziecko traktuje swoich rodziców jako wzór,
jak są dobrzy dla niego.
@markhausen: jak brał żołd od ruskich to się nie cieszył
Taki mało znaczący patriota ale córeczka na rękach zbrodniarza Bieruta pewnie jest przypadkowo
@kuroszczur: A czy ojciec mógłby być dumny z twoich zasług w dziedzinie propagandy?