Aktywne Wpisy

monky +614
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm

źródło: temp_file5530477716590299826
Pobierz
seratian +58
Masakra, moja dziewczyna wzięła kredyt na 100000 i przelała to jakiemuś oszustowi bo obiecał jej zyski z tego, przyznała się po miesiącu, zamknęła konto w swoim banku bo nie chcieli jej dac takiego kredytu i otworzyła w innym, bo tam jej dali, dała dostęp do konta temu gościowi hasła, piny, wszystko, skany dowodu osobistego, wszystko mu podała, chodzi po adwokatach i policji bo została oszukana.Teraz krzyk i lament bo będzie to musiała
#przegryw #p0lka #tinder #rozowepaski
źródło: received_3625417994444449
Pobierz@bobsley33: od samego początku już widziałem co się kroi, na tyle ładna i "miła" dziewczyna jak ta nie pisze sama do kogoś takiego jak ja, spotkaliśmy się raz i na pierwszym spotkaniu jeszcze chciała mnie naciąć na jedzenie znaczy zaproponowała że możę przejdiemy się coś zjeść akurat "przypadkowo" przechodziliśmy obok restauracji (ona wybierała gdzie idziemy na spacer). Ja się wykręcilem że mam akurat dzisiaj post ze względów
SIGMA
@AbadzabayY: jakie docinki chłopie? Ta baba próbowała mnie naciągnąć na pieniądze po prostu. To jest zwykła naciągaczka która łowi chłopów na tinderze takich poniżej przeciętnej i naciąga ich na jedzenie albo na pieniądze. Byłem na jej insta co chwilę story z jakichś wypadów do restauracji albo na kawkę i ty myślisz
źródło: na rynku swin
PobierzPS. nie chciała cie naciąć na jedzenie tylko po prostu tak wygląda większość randek - idzie się do restauracji. A to, że przez „jej podstęp” przechodziliście koło restauracji to nie wiem na jakiej wsi mieszkasz, ale w miastach to norma, że knajpa jest koło knajpy.
@panthererose: tak tak, 150 zł też chciała, bo tak wyglądają normalne zdrowe relacje pomiędzy kobietą
Komentarz usunięty przez autora