Aktywne Wpisy

CreativePL +224
Piszę do was bo jestem już bezsilny. A dziś doszło do próby kradzieży i pobicia mnie za to że nie chcę aby auta nie jeździły po chodniku na zakazie postoju i zatrzymywania się. Ale od początku.
Problem z nielegalnym parkowaniem jest zwyczajnym faktem. Jako listonosz widzę to na co dzień i na co dzień widzę jak każdy ma to w dupie. Więc postanowiłem, że chociaż jedną małą uliczkę uczynię zdalną do przejścia, wolną
Problem z nielegalnym parkowaniem jest zwyczajnym faktem. Jako listonosz widzę to na co dzień i na co dzień widzę jak każdy ma to w dupie. Więc postanowiłem, że chociaż jedną małą uliczkę uczynię zdalną do przejścia, wolną
źródło: trzy
Pobierz
Salido +215
Minął 40. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
154 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
165 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
154 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
165 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-31
Pobierz

Życie nie jest czarno-białe. Nadal dla nas korzystniej jest walczyć ukraińskimi rękoma i nie mieć Rosji za płotem. A przynajmniej za tak długim płotem. Kaliningrad to jednak wydzielona oaza i znacznie trudniej tam zgromadzić znaczne siły.
Brak Rosji u granic, osłabiona Rosja to nic? Owszem, możemy ugrać znacznie więcej, ale mamy rząd nieudaczników jednak powtarzam: życie nie jest czarno-białe i zyskujemy dość ważne rzeczy.
@konradpra XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Lardor: To było nie do przewidzenia że nasz rząd będzie ogrywany na arenie międzynarodowej jak dzieci xD
No i w efekcie masz pełno ukraińców wymieszanych z polakami na jednym podwórku a w tle narrację polityczną, która zaraz doprowadzi do walk na tle narodowościowym. Tak się nas załatwi - od środka. Ludzie się sami wykończą, wystarczy ich tylko odpowiednio zaprogramować.
@deafpool: bo pracują, odprowadzają podatki i wg danych GUS wkładają do systemu więcej niż otrzymują. :)