Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +121
Nie mam juz pojęcia co robić... pisałem ostatnio o kłótniach z różowym (głównym motywem była adopcja psa, którego nie chce) i za waszymi poradami dałem ultimatum, albo ja albo pies... Nigdy nie widziałem jej takiej rozjuszonej, krzyki płacz wręcz histeria, próbowałem ja uspokoić ale nie dało rady, jak zaczęła się juz na mnie rzucać z rękoma to próbowałem ja przytrzymać za ręce, ale się wyrwała i w końcu rzuciła mnie
źródło: pobicie
Pobierz
WielkiNos +104
Dobra wiadomość. Kuchnia Polska zajęła 11 miejsce w światowym rankingu najlepszych kuchni świata.
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
źródło: temp_file6665988328482850867
Pobierz

#elektroda #fora #forum #reddit
Elektroda.pl w pigułce
* Temat wałkowany milion razy razy, następnym razem użyj funkcji SZUKAJ
* A jaki zasilacz masz?
- Markowy
- Panie, toz to pewnie karta graficxna
* Jestes dumny z siebie? Ze swojego (swojego specjalnie z małej) Arduino Raspberry Pi której użyls do głowicy jądrowej?
- Tak
* Ten zasilacz jest na czarnej liście zasilaczy
- Ale przecież to MYASZKA
- wiem cp mówie
* Brak użycia wyszukiwarki
* [Sensowna odpowiedź]
- Co ty robisx
* Potrzebujesz tylko płyty głównej złożonej przez samego Steva Jobsa za 4000 dolarów i ekran antywypalający za 1550.50 zł bo przecież bedzies dużo programować i ci się wypali. Potrzebujesz tez naprawy swojego Arduino którą oferujemy za 666.66 zł i turorialu jak go złoży na YouTube ć.
* Wchodząc na "cudze strony" musisz sie dostosować do przyjwtych zasad. "Coś jest nie tak". Nie spotkałem jeszcze szkoły, która "wypuszcza" laikow po kilku latach. Za podważanie decyzji moderatora i rosxczeniowa postawę dostajesz ostrzeżenie.
* [Sensowna odpowiedź]
- Dziękuję za odpowiedź
- Za co dziękujesz? Za tą banalna dpowiedź która może naoisać każdy?
* Zły dział, brak użycia wyszukiwarki
* Google nie gryzie
* To niw nasz temat
* Za dużo pytań, chyba wogole nix nie czytałeś na ten temat
* Kolego, jwszcze jedne tego typu "gorzkie żale", a udasz się na "szkoleniee urlopowe" dotyczące znajomości regulaminu.
* Podaj model i markw zasilacza
* Fatalna pisownia, zly dział