Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Obejrzałem ten program o in celach w ddtvn i taka refleksja mnie naszła. Pod koniec oczywiście nikt nie wie jak rozwiązać problem, a jestem w 100% przekonany, że gdyby chodziło o kobietki to zaraz pojawiłyby się pomysły na jakieś warsztaty ogólnopolskie dotyku, jakieś kampanię byłyby tworzone, pełno lewackich firm robiłoby kampanie.
A chłop? Niech radzi sobie sam.

Spychologia, bo nie chcą głośno powiedzieć, że sami siedzą w tym ścieku, że chłop to ma być chłop.

Ta cała wieczorkiewicz mówiła sama, że umawia się z chadami, bo tak chce. Ona jest zakłamana, a temat podjęła, bo jest medialny. Sama określa się jako "czuła inbiara".

#blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Cel jest tych dziennikarek taki by się wyflexować na przegrywach i im się to udało - są zapraszane w mejnstrimie jako ekspertki od inceli. Wcześniej nie miały żadnej rozpoznawalności i były typowymi dynamicznymi julkami co gardzą przegrywami do czego się zresztą wykopki dokopały.

Tu nigdy nie było realnej chęci pomocy, to jest jak z fundacjami czy dziennikarzami którzy sobie żyją z opisywania głodu w afryce, i problemach krajów 3 świata realnie nic
  • Odpowiedz