Aktywne Wpisy

obszarnik +80
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz
CzasemBiegam +205
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Nie ukrywam, że jestem wpadką. Moi rodzice chyba nie znali się kiedyś na kalendarzu i zostałem zrodzon gdy lat mieli 17. Szybkie zaślubiny, huczne wesele itede.
Dziś lat mam 20. Jedziemy sobie jakoś gdzieś ostatnio samochodem, zebrało się starym na wspomnienia.
Dialog:
[Mama]: Nawet mi żadnego prezentu na zaręczyny nie dałeś. Żadnych kwiatów ani nic, tylko pierścionek i o, zadowolony.
[Tata]: No jak nie
[M]: No nie.
[Tata]: Dałem. A ten k---s z tyłu to co?
#coolstory #truestory #kochajacytata
@unstyle: no nie powiem, trochę beka jak idziesz na balety do klubu ze znajomymi, podchodzisz lać wóde do baru a tu w kolejce za tobą staje twoja matka
@Groteskowy: fajną masz rodzinkę, jestem ciekaw jak twój ojciec zwraca się do twojej matki.
@Groteskowy: Tede byl na weselu Twoich rodzicow?! Szacun ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MarZam: uśmiałem się bardziej niż przy całej historii, wcześniej myślałem, że piszący o wybuchach śmiechu kłamią...