Aktywne Wpisy
Dorodny_Wieprz +25
Ma ktos jakis pomysl na fajna indywidualna tablice rejestracyjna do 911?
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Miguelos +231
No i zaczęło się, 8 miesięcy deszczu, chlapy i bagna. Ale dla grubasów którzy pocą się natychmiast gdy temperatura wynosi powyżej 22 stopni to raj. Zrozumcie w końcu tłuściaki że normalny człowiek nie ma problemu z latem i temperaturami typu 30 stopni. Tylko Wam jest za gorąco. No ale Wy musicie wp*erdalać zamiast jeść jak człowiek. Ha tfu!
#pogoda #bekazgrubasow #jedzenie #polska #odzywianie
#pogoda #bekazgrubasow #jedzenie #polska #odzywianie
#rower #mandat #policja
@Catmmando:
Nie przyczynia się. Przynajmniej nie to styropianowe g---o z marketu, które wszyscy noszą. Taki kask owszem. Ten chroni potylicę, bok głowy, czoło, twarz, szczękę.
@PajonkPafnucy: już tam nie pal głupa, że nie wiesz o co chodzi,
wiadome dla wszystkich, że policjant musiał albo wyrobić statystyki na koniec dnia albo nie miał do czego się przyebać więc udało mu się doszukać, że brakuje dzwonka,
tu i tu wynika to z pataologii rządów, bezpośrednio oczywiście
Żadna różnica, bo żeby to ochroniło głowę musiałbyś nią jebnąć centralnie pionowo*: kark i cała szyja niechronione, ucho niechronione i bok głowy, czoło, nos, buzia, dół, boki szczęki kompletnie niechronione, potylica niechroniona. Poza tym sztucznie zwiększa rozmiar głowy i uniemożliwia jej schowanie przez co de facto prowadzi do kontaktu z twardym. No i rozpada się przy najlżejszym takim kontakcie, żeby a) pelikany myślały że się przydaje b) trzeba było
@Kamileqq: W państwie pisowskim nie ma afer i nie ma absurdów. Jest tylko pisowska rzeczywistość.
@Kamileqq: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jan_K:
Badania pokazują, że nie chroni przed obrażeniami mózgu
@Jan_K: nie, to jest tylko unaocznienie Twojej logiki. Nakaz posiadania sygnału dźwiękowego w pojeździe to nie jest jakieś widzimisię wzięte z d--y, tylko właśnie zdroworozsądkowa decyzja. Skoro więc tutaj pozwalasz sobie na olanie tego przepisu, to dlaczego ja nie mogę zacząć olewać innych, które z mojego punktu widzenia są bezsensowne?