No i zaczęło się, 8 miesięcy deszczu, chlapy i bagna. Ale dla grubasów którzy pocą się natychmiast gdy temperatura wynosi powyżej 22 stopni to raj. Zrozumcie w końcu tłuściaki że normalny człowiek nie ma problemu z latem i temperaturami typu 30 stopni. Tylko Wam jest za gorąco. No ale Wy musicie wp*erdalać zamiast jeść jak człowiek. Ha tfu!
@Miguelos: jak nie pocisz się przy 30+ to albo zero aktywności albo masz problemy z krążeniem. Optymalna temperatura dla osobników gatunku homo sapiens to 21 - 25 stopni w dzień i 16 - 18 w nocy. Ale to dotyczy homo sapiens.
W 30 stopniach przecież tak fajnie się biega, ćwiczy czy uprawia jakąkolwiek inną aktywność.... ( ͡°͜ʖ͡°) tylko spaślaki lubią upały bo i tak nie ćwiczą, więc im nie przeszkadza
Ale dla grubasów którzy pocą się natychmiast gdy temperatura wynosi powyżej 22 stopni to raj
@Miguelos: dla mnie to przede wszystkim możliwość wyjścia z psem bez konieczności spryskiwania się śmierdzącym syfem, odstraszającym komary i inne robactwo (niestety na p0lactwo i wykopków nie działa), a dopóki tego nie muszę robić, to może piź&zić, lać i chlapać
Ja lubię lato, ale to co się dzieje od paru lat to nie jest k---a lato tylko afrykańskie upaly. Nikt mi nie wmówi, że w Polsce taka ilość dni z temperaturą >30 jest normalna.
I żeby nie było, w dzień to jeszcze w miarę, ale spać się k---a nie da, bo temperatura w pokoju w nocy po 20 parę stopni to naprawdę dla jakichś masochistów
@zamknij_morde_waski dla mnie np. to bez różnicy, nie mam klimy ani w pracy (praca biurowa), ani w mieszkaniu, czasami jest trochę gorąco, ale da się przeżyć. Dodam że mieszkam w południowej Polsce, gdzie dni upalnych jest statystycznie najwięcej.
Wręcz nie lubię przebywać w pomieszczeniach z klimą bo zamiast 23-24 stopni to wszyscy ustawiają na taką lodówę, że od razu się chory czuję. Więc no, nie wszyscy są uzależnieni od klimatyzacji.
#pogoda #bekazgrubasow #jedzenie #polska #odzywianie #l-------------j #z-------------j
@zamknij_morde_waski da sie zyc bez klimy
Czyli ty dobrowolnie zrzekasz się przebywania w pomieszczeniach z ogrzewaniem taaak?
Lubię ten argument, taki na poziomie „pewnie nie lubisz wódki bo jesteś ciota i masz słabą głowę”.
@Miguelos: dla mnie to przede wszystkim możliwość wyjścia z psem bez konieczności spryskiwania się śmierdzącym syfem, odstraszającym komary i inne robactwo (niestety na p0lactwo i wykopków nie działa), a dopóki tego nie muszę robić, to może piź&zić, lać i chlapać
A poza tym to
Ja lubię lato, ale to co się dzieje od paru lat to nie jest k---a lato tylko afrykańskie upaly. Nikt mi nie wmówi, że w Polsce taka ilość dni z temperaturą >30 jest normalna.
I żeby nie było, w dzień to jeszcze w miarę, ale spać się k---a nie da, bo temperatura w pokoju w nocy po 20 parę stopni to naprawdę dla jakichś masochistów
Wręcz nie lubię przebywać w pomieszczeniach z klimą bo zamiast 23-24 stopni to wszyscy ustawiają na taką lodówę, że od razu się chory czuję. Więc no, nie wszyscy są uzależnieni od klimatyzacji.
Z