Aktywne Wpisy

Krupier +65
Kiedy ostatni raz widzieliście u kogoś karton na chłodnicy? Ja jakoś parę dni temu, ale wcześniej to chyba już spokojnie z kilkanaście lat nic. Chyba ten patent odszedł w zapomnienie.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: obraz
PobierzJak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz

Dlaczego na marszu niepodległości naszego kraju zawsze banda trepów robi rozpiździel w Warszawie atakując naszą policje i władze? Co oni chcą osiągnąć tym i czemu akurat w dniu, w którym nasz kraj obchodzi święto. Dzień, w którym odzyskaliśmy swoją suwerenność po 123 latach zaborów? I tak od dekad? Dlaczego nie organizujemy normalnie tego dnia uhonorowując bohaterów, dzięki którym żyjemy dziś w wolnym kraju tylko pozwalamy by bandyci (bo inaczej ich nazwać nie można) robią zamieszki w naszrj stolicy?
#pytanie #polska #niepodleglosc #polityka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
z fartem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Quardoz
@Hissis My, polacy. Chyba, że czujesz sie szwabem, lub saszką w takim razie wspólczuje i polecam emigracje na zachód lub na wschód za ural w zależności kim jesteś i ciesz sie, że wyrażam sie z kulturą do ciebie, ale to tylkp dlatego,
z fartem
@extraordinary_seaman ^ A tak świętują swój dzień niepodległości nasi sojusznicy zza oceanu ( ͡° ʖ̯ ͡°) a my wtak ważnym dniu naszego