Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co byście zrobili na moim miejscu? Aktualnie Praca to minimalna krajowa + pod stołem 600 premii. Pracuje prawie 2 lata w tym miejscu.

Czym się zajmuje? Na umowie grafik komputerowy, ale główne rzeczy to:
-Tworzenie grafik, bannerów, etykiet w naszym sklepie internetowym
-Tworzenie aukcji allegro
-Obsługa klienta allegro
-Obsługa baselinkera
-Wystawianie faktur, korekty faktur na subiekcie GT

Głównie to moje obowiązki. Dyskwalifikuje mnie brak studiów. Jestem tylko po szkole średniej. Chciałbym znaleźć jakaś ambitniejszą pracę. Czy coś w tym kierunku można działać, czy na zawsze będę już na to skazany? W grafikę ciężko, bo za duża konkurencja, ale nie ukrywam że e-commerce w tej postaci której robie też nie sprawia zbyt dużo frajdy. Czy coś pośredniego istnieje? W co byście uderzali na moim miejscu żeby zwiększyć chociaż trochę zarobki?

#praca #pracbaza #kiciochpyta #pomocy #pracujzwykopem #grafika #e-commerce

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: a mieszkasz na wsi i do najbliższego miasta masz 400 km, że na obecnej posadzie zarabiasz tak mało i tam siedzisz? Grafika cię kręci i robisz to z przyjemnością czy masz 1 schemat tworzenia bannerów i nic więcej nie jesteś w stanie wydusić, bo kreatywności brak? W Katowicach, przeglądając pracuj.pl, oferty dla grafika zaczynają się od 4500 brutto, czyli mniej więcej tyle ile zarabiasz podstawy + to, co pod
  • Odpowiedz