Aktywne Wpisy

32cm +490
źródło: FB_IMG_1778474329940
Pobierz
Hej! Mam obecnie iPhone 14 pro. No i w sumie oprócz tego, ze zjechałem juz baterie (80%), to telefon działa idealnie. Jest szybki, ma fajny ekran, robi świetne zdjęcia. Do tego używam go czasem jako kamerki internetowej podczas calli - jakość jest po prostu rewelacyjna. Zastanawiam się czy jest sens wymiany tego modelu na nowy, ale nie widzę po prostu żadnych argumentów. Wymienię baterie za około 300zl i będzie idealnie. Co myślicie?

Doszedłem do wniosku, że nie da się skutecznie upskillować i rozwijać w IT bez ściemniania albo poświęcania czasu przeznaczonego na sport, rodzinę czy odpoczynek. Z tych trzech na pewno nie zamierzam rezygnować, dlatego od dzisiaj, zaczynając pracę o 9.00, tak naprawdę do 10 będę uczył się nowych rzeczy np. pythona od podstaw. Nie będzie to w ogóle związane z moją obecną pracą ani projektem. Będę oczywiście to billował jakbym był na projekcie. Dlaczego pierwsza godzina pracy a nie ostatnia? Bo w ostatnią pewnie bym to olewał bo zawsze by było coś jeszcze do zrobienia.
#pracait #programista15k
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: w poprzedniej firmie na tego typu rzeczy mogłem 10% czasu przeznaczać.
Na naukę czegokolwiek, nawet niezwiązanego z tym, nad czym pracowałem. Kwestia firmy i podejścia do pracowników.
@Ulfric_Stormcloak: Czyli 10% miałeś wolnego, a nowych rzeczy i tak uczyłeś się w trakcie billowania klienta.
@mirko_anonim: Da się - gdy nie pracujesz w kołchozie, w którym każdy musi mieć dzień wypełniony taskami i się z nich rozliczać co do godziny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PorcelanowyLis: ale ja tego nie napisałem :o
jakiś błąd się dla ciebie wkradł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WaveCreator: Co do godziny? Są takie co do minuty...