Aktywne Wpisy
tesknilam_ +31
Niedawno na Facebooku, zobaczyłam ankietę z pytaniem, co kobiety sądzą o seksie przy śpiącym dziecku.
Byłam zdziwiona, że niemała część różowych odpowiadała, że to normalne i dzieciak w niczym nie przeszkadza.
Dla mnie to jest robienie krzywdy najmłodszym. Myślę, że one same wolałyby nie oglądać takich rzeczy. #seks #logikarozowychpaskow #zwiazki #dzieci
Byłam zdziwiona, że niemała część różowych odpowiadała, że to normalne i dzieciak w niczym nie przeszkadza.
Dla mnie to jest robienie krzywdy najmłodszym. Myślę, że one same wolałyby nie oglądać takich rzeczy. #seks #logikarozowychpaskow #zwiazki #dzieci
jestem_tunowy +325
kolczyk w nosie - największe oszpecenie jakie może sobie sprawić kobieta w XXI wieku imo nawet znacznie gorsze od tatuaży, obrzydliwa moda i instant redflag, zgadzasz się - plusujesz
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #piercing
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #piercing
Zwykła zagrywka na demobilizację, żeby nam zamknąć usta. Pamiętajcie - tę metodę manipulacji stosują zwykłe przegrywy, którzy wiedzą, że na argumenty już przegrali, więc uciekają się do takich tanich zagrywek.
Co więcej, im więcej takich wpisów widzicie, tym bardziej się oni boją . U konfiarzy największy wysyp tego gówna był tuż przed tąpnięciem w sondażach. Ciekawe, że teraz tego nie widzicie prawda? :D
#bekazpisu #bekazkonfederacji #wybory #neuropa #afera #polityka
Pis UDOWODNIŁ, że niemal nic go nie ruszy, bo afer były dziesiątki, a poparcie po 8 latach skorumpowanych rządów jest zaledwie o kilka pp niższe, niż w piku wyborczym.
Jedyna szansa na spadek poparcia pisu to śmierć Kaczyńskiego lub utrata kontroli nad TVPiS.
W wyborach w 2019 mieli prawie 44% - dziś +/- 33-35%, to nie jest zaledwie kilka pp tylko prawie 10 punktów procentowych. Gigantyczna różnica.
Po drugie, to moje skromne zdanie - uważam, że pis jest obecnie dosyć mocno przeszacowany - bo
Może inaczej: kto wyrobił sobie zdanie nt. pisu i zrezygnował z popierania go w trakcie jednej z wielu głośnych afer - dziś raczej na pis nie głosuje. A ci, którzy przebrnęli przez maseczki, turów, respiratory, aborcję, ostrołękę, etc. - nie zmienią
@TypowyZakolak: ¯\(ツ)/¯
W krajach autorytarnych, ludzie nie przyznają się do swoich preferencji, bo często może to oznaczać kontrolę w firmie, zwolnienie, problemy - szczególnie jeśli pracuje się w firmie państwowej, budżetówce etc.
W Polsce od lat występuje prześladowanie i szczucie na
@TypowyZakolak: Ja pamietam w 2019, po 500+ na każde dziecko to się bałem czy konstytucyjnej większości nie będą mieli, a teraz walczą o 35% i im do zwykłej jakieś 20 szabel brakuje.
To nie jest rowna walka i idzie powoli, ale beton wymiera i sytuacja nie jest beznadziejna jak to niektórzy probuja pokazać.
Takie to opcje prezentują platfusy jako alternatywę- banda takich samych miernot, których jedyną propozycją jest "dajcie nam się dorwać do żłoba bo my też chcemy"
Pisowcy dobrze o tym wiedzą i dlatego robią wszystko, żeby nas zdemobilizować i zmobilizować swoich - dla nich to być albo nie być.
@tellet: a kod przez alimenciarza.
I wcale nie widzisz identycznej taktyki odwracania uwagi od problemu przy każdym z tych przypadków?
Wielki wyzwolony myśliciel-opozycjonista, gotowy załadować się w to samo bagno, ale z nowymi nazwiskami...
@tellet: chłop wymyślił sobie historię, a potem się na to zezłościł xD
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.