Aktywne Wpisy

dariusz44 +84
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +10
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

źródło: Zrzut ekranu z 2023-09-15 22-06-45
Pobierzgodzina kompilacji
dwie godziny kompilacji
pięć godzin kompilacji (OSTROŻNIE!!)
Edit: i zarobiłem wtedy za to niezłe wtedy pieniądze!
@walenty-merkel: Linuxiarze znani są z braku jakiegokolwiek poczucia humoru ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może się jeszcze nie skompilował.
źródło: Zrzut ekranu z 2023-09-15 22-53-47
PobierzMnie takie menu irytuje, a tym bardziej, gdy zamiast na klik, skonfigurowane jest na hover. Zdecydowanie najbardziej odpowiada mi klasyczne menu z Windows 95/98, jakie jest domyślne w IceWM i JWM.
W IceWM zresztą genialnie się je konfiguruje i mega podoba mi się, że można napisać skrypt, który odpala się po najechaniu na element menu i
@psiversum: Podoba mi się prostota. Jestem już 40+, ostatni raz coś oskryptowałem ponad 10 lat temu, to już nie moja branża. Ten system jest dla mnie wyjątkowo wygodny, niezawodny, działa doskonale; jest wydajny i ultra intuicyjny. Podoba mi się mechanizm i sprawność aktualizacji. Podoba mi się właśnie taka stylistyka, w przeciwieństwie do fatalnie podrobionej kupy, jaką serwuje Microsoft od początku istnienia Windows 10 ;)