Aktywne Wpisy

denwood +36
Mirko przestroga, pilnujcie co wciskacie w telefonie. Przez przypadek na kilka chwil wyłączyłem tryb samolotowy na wycieczce poza UE. Apki w tle musiały se coś zaciągnąć. Dobrze, że mechanizmy #play wykryły taki skok w rachunku i przyblokowali konto. Bo aż mi sie przypomniał rachunek 1960 zł z #orange , z czasów gdy minimalna krajowa była na 1100 zł, a telefony miały ekrany 4096 kolorów … thx #p4
Z drugiej strony to nawet
Z drugiej strony to nawet
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Komentarz usunięty przez autora
Widzę, że dyskusja z Tobą ciężka. Ktoś Ci podaje rzeczowy argumenty, a ty odpowiadasz argumentem ad persona.
Socjalu już nigdy nie będzie mniej niż jest to teraz - tylko więcej.
@SzycheU: Zasadniczo ciężko winić za to byle kundla. Nie jego wina, że jest mądrzejszy i bardziej przebiegły od właściciela. xD
Sam
@SzycheU: Gurwa gdzie wy żyjecie? xD U mnie na osiedlu elegancko wszyscy sprzątają, psy grzeczne, właściciele sympatyczni.
Ani razu nie widziałem, żeby było gdzieś nasrane i nieposprzątane. Za to widziałem raz jak kurier #!$%@?ł jakąś zupę na trawnik razem z styropianowym opakowaniem i sperdolył śmieć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@drywall33: ja chcialem zauwazyc kolego, ze zycie to nie tylko peak of performance.
@drywall33: ej, ale to jest genialny pomysł. Sam mam psa i bym go nie oddał, ale wszędzie jest pełno patusów którym na zwierzęciu nie zależy, puszczają psy na całe dnie luzem bez kagańca i smyczy, przykuwają łańcuchami do ogrodzeń i ogólnie traktują je jak przedmioty. Lepiej i bezpieczniej dla psa żeby został humanitarnie uśpiony niż został z właścicielem który oddałby go za