Aktywne Wpisy

galek +75
#ekonomia #pkb #gospodarka #pieniadze #gielda
Najbardziej śmieszne jest to, jak wszyscy zachwycają się wzrostem PKB w Polsce, uznając ten wskaźnik za wyznacznik bogactwa kraju, całkowicie ignorując fakt, że ten wskaźnik niewiele mówi. Zyski są bowiem w większości transferowane za granicę. W sytuacji, gdy nie mamy własnych firm i własnych marek, jesteśmy jedynie hubem produkcyjnym, w którym wytwarza się te produkty, podczas gdy
Najbardziej śmieszne jest to, jak wszyscy zachwycają się wzrostem PKB w Polsce, uznając ten wskaźnik za wyznacznik bogactwa kraju, całkowicie ignorując fakt, że ten wskaźnik niewiele mówi. Zyski są bowiem w większości transferowane za granicę. W sytuacji, gdy nie mamy własnych firm i własnych marek, jesteśmy jedynie hubem produkcyjnym, w którym wytwarza się te produkty, podczas gdy
źródło: 1000009058
Pobierz
Neobychno +24
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

co do depresji to prędzej teraz mam, jak popijałem to było wszystko ok, byłem lubiany, ceniony, impreza beze mnie to słaba impreza, telefony się urywały, na grupkach cały czas wiadomości, żebym wpadał, wyrywałem laski, poznałem nowych ludzi który po paru dniach pisali, żebym wpadał
D3 spada dość szybko, a żeby w lato złapać to nie wystarczy rąk i nóg opalać. Druga sprawa to jeszcze nei wiesz jak dobrze przyswajasz d3 z suplementów/leków (nie wiem co tam bierzesz) więc warto sobie oznaczyć.
Przy niedoborach lub niskiej ilości d3 właśnie się ma takie objawy jak podałeś wyżej. Testosteron też
Jak nie zaniedbywałeś obowiązków, nikogo nie skrzywdziłeś itp. to ja bym na Twoim miejscu wrócił normalnie do imprezowego trybu. Życie ma się jedno, wole umrzeć na raka czy wylew wcześniej niż się ograniczać.