✨️ Obserwuj #mirkoanonim Łatwo jest zdobyć grzybki halucynogenne? Tylko przez zakup grzybni gdy nie ma się takich kontaktów? Nawet nie wiedziałbym gdzie szukać. Czy zawsze trzeba być z kimś jeżeli chce się spróbować pierwszy raz samemu w zaciszu własnego mieszkania? Nie mam takiej osoby, żyje sam. Znajomi pewnie patrzyliby krzywo gdybym poprosił żeby mnie przypilnowali. Chciałbym spróbować. #grzybki #warszawa
✨️ Autor wpisu (OP): @wykopowy_brukselek: dlaczego nie polecasz? Chodzi mi o terapeutyczne doznania, formę oczyszczenia, spojrzenia inaczej na siebie i swoje problemy. Nie spieszy mi się, chce najpierw sporo poczytać i zgłębić temat.
Zalezy, ja mialem poczatki tych przezyc czysto rekreacyjne, w bardzo dobrym towarzystwie najblizszych przyjaciol, ale nic nie moze sie rownac poteznej dawce spozytej samemu. Imo kwas sie kryje, tez jest oczywiscie ciekawy, ale nie ma podjazdu do kapelutkow, chociaz kazdy ma inne doznania i inaczej reaguje
Łatwo jest zdobyć grzybki halucynogenne? Tylko przez zakup grzybni gdy nie ma się takich kontaktów? Nawet nie wiedziałbym gdzie szukać. Czy zawsze trzeba być z kimś jeżeli chce się spróbować pierwszy raz samemu w zaciszu własnego mieszkania? Nie mam takiej osoby, żyje sam. Znajomi pewnie patrzyliby krzywo gdybym poprosił żeby mnie przypilnowali. Chciałbym spróbować. #grzybki #warszawa
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
To już karton dużo lepiej zadziałał w tym zakresie