Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: mam w domu takiego pasożyta, i mnie denerwuje, jedyne co przychodzi mi do głowy jak go ruszyć to odciąć mu internet. Daję mu czas do końca tygodnia i idę do operatora rozwiązać umowę.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 7
Anonim (nie OP): @Wazelina: Ani się waż, rozpłodowcu. Stworzyłeś potrzeby, więc teraz je zaspokajaj.

@darktemplar: Bez sensu, gdyż logicznie to OP jest tutaj najbardziej poszkodowany tym, że został zmuszony do egzystencji, która jak się okazało wygląda tak, a nie inaczej.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim na ta chwilę to on zmusza matkę do utrzymania nieroba więc jej współczuję

Takie pisklaki trzeba z gniazda wywalać żeby się latać nauczyły, ja bym jeść nie dał gamoniowi, internet odciął i niech sobie radzi, nagle się instynkt przetrwania uruchomi i skończy strefa komfortu
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): @darktemplar: To, że matka jest zmuszona do utrzymania, wynika z tego, że zrobiła kogoś, kto nie jest w stanie tego robić.

nagle się instynkt przetrwania uruchomi

Bzdura. Nie masz pojęcia, jak to działa w przypadku
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jest w stanie tylko nie chce tego robić, dziś można pracować przed komputerem a to w zasadzie robi w swoim życiu, po prostu mu wygodnie, ja nie wychodzę z domu i zarabiam tylko trzeba było się zmęczyć trochę

Jak to działa? To opinia czy fakt?
  • Odpowiedz