Wpis z mikrobloga

@AusserKontrolle nawet taka 5/10 nie zechce jakiegoś brudasa co śpi cały rok w tej samej pościeli, nie myje się regularnie, nie dba o zarost, o zęby, o zapach, o fryzurę. Kiedy chuopy z tagu w końcu zrozumieją, że od tego trzeba zacząć?
  • Odpowiedz
@AusserKontrolle: podstawy higieny, które jak widzę u niektórych leżą ( ͡º ͜ʖ͡º) co masz na myśli mówiąc "przeciętny facet"? Wyjdź na ulicę i zobacz ilu przeciętniaków ma kobiety. Trzeba umieć o nią zadbać, dać coś od siebie to i ona da (nie tylko d00py), coś na zasadzie wymiany energii.
  • Odpowiedz
ilu przeciętniaków ma kobiety.

@kr0k0dyl: a potem robią za bankomat, kobieta ich nie szanuje, w domu mają awantury o pierdoły, a wieczorami ich kobiety wzdychają do alwaro.

Trzeba umieć o nią zadbać

jak śmiesz sugerować incelu, ze kobieta nie potrafi zadbać sama o siebie?
  • Odpowiedz
  • 1
@AusserKontrolle ja celuję w top 10-20% (sama jestem w takim przedziale, więc nie będę za nisko schodzić). I faktycznie- coraz więcej mężczyzn nie chce być w związku. Chcą się luźno spotykać i tyle. Mi to nie bardzo przeszkadza, ale zastanawia jedynie. Rozumiem tych, co są po rozwodzie, mają dzieci, ale sporo mężczyzn Ok. 35 lat nie chce wchodzić w związki, ale twierdzą, że chcą w przyszłości mieć dzieci - to mnie
  • Odpowiedz