Aktywne Wpisy

lord-nihilus +234
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +41
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

@Little_Makak: W 1920r fajnowykopki czekały na nadejście Armii Czerwonej i utworzyły Tymczasowy Komitet Rewolucyjny Polski
@kochamcovid: dlatego jesteś nudny.
@kochamcovid: których wasz kraj nie potrafi zestrzelić
@Little_Makak: Konfederacja jest partią centroprawicową.
źródło: 6239d2b820302747827c5801
Pobierzźródło: zo4uwkI4eJ_xdQ3suKXU5WZCB8DFy5fDPykzq6w2PXc
Pobierz@kochamcovid: ta, lepiej czytać o "zero strat w ciągu pierwszego dnia Operacji Specjalnej", "gestach dobrej woli" i "wcale nie zamierzamy atakować Ukrainy".