Aktywne Wpisy

Ibiryd +629
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
źródło: IMG_7160
Pobierz
pastarri +46
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie

Chciałbym się oświadczyć i wziąć ślub z dziewczyną ale...
Głupio mi że nie mam nikogo kogo mógłbym wziąć na świadka. Żałuję że nie mam żadnych przyjaciół. Mam kilku znajomych ale to są takie raczej powierzchowne znajomości i nie wiem czy by się zgodzili. Na kawalerski też raczej mało osób bym miał.
Po drugie to nie podoba mi się wizja polskiego ślubu. Najchętniej bym wyjechał do ciepłego kraju, tylko ja, moja dziewczyna i ktoś kto dałby nam ślub. Moja rodzina jest bardzo obciachowa i mimo że mam 32 lata to się jej wstydzę. Mój ojciec to buc i prostak, a siostra typowe 500+. A nie zaprosić ojca czy siostry to nie wypada...
#gorzkiezale #zalesie #slub #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
200 pln, pół godziny w urzędzie i elo
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
·
ja zrobilem. nie chcialem polskiego wesela, pojechalismy na mauritius i wzielismy slib na plazy
zajebiscie
Gwarantuje Ci, ze wszyscy maja wylane w to kogo tam wezmiesz czy zaprosisz, no i Ty tez nie powienies sie absolutnie takimi bzdurami przejmowac. Chces rodzine to zapraszasz, a nie to nie. Jak masz