Aktywne Wpisy

cheture +15
jakie macie plany na piątek wieczur
lyncz +98
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

Obecne sprawily ze inni zaczeli mowic o obnizkach podatkow, ale jesli ich nie wdroza to ludzie pojda glosowac na konfe w nastepnych...
Wiec ta partia daje nacisk na innych i wplywa na wybory. No i o to chodzi...
Chociaż mi sie marza proste podatki, mniej regulacji, mniej obciazen.
no ale moze jest ktos lepszy kto jest jeszcze mniejszym zlem i z chęcia sie dowiem. bo ja wlasnie glosuje na zasadzie wybrania najmniejszego zla bo jako
@mirko_anonim: rosjanie myślą podobnie. Po co mam remontować klatkę schodową, u mnie w mieszkaniu jest ładnie. Po co ogarnąć podwórko, przecież to mnie nie obchodzi.
A potem żyją w norach obsranych gównem, ale się urządzili i jest im dobrze
W skrócie, jest określony kierunek zmian i jest on jasnosformulowany.
Dostep do danych kosztowych, a nastepnie korekty i wdrazanie poprawek.
Swiatopogladowo są tam gdzie bylismy x lat temu
Gdyby Konfedracja była partia wolnościowa to skupiłaby się na gospodarce i podatkach a nie na sprawach swiatopogladowych, ich glupoty na temat aborcji, wiary I wiele innych tematów są wręcz abusrdalne. Metzen rzuca chwytliwe hasła na social media ale nie ma pomysłu na rozwiązania, jak zapytasz o szczegóły to nie wie co powiedzieć. To zwykli populiści
@DrGreen_2 czyli jak na nich zaglosuje to w najgorszym razie nic sie nie zmieni
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Odwróce zatem pytanie, co takiego ciekawego oferuje Konfedracja, ze jest tym mniejszym złem niż XYZ?
pewnie masz racje ze kwestia swiatopoglądowe mnie dotyczą ale mozliwoscią aborcji nie zaplace zusu czy rachunku z prąd. nie kupię chleba taniej bo pani kasjerka moze machnac aborcje itp itd. dlatego mam te kwestie gdzies. one mnie dotyczą
Ile razy dziennie robisz aborcje? Ile razy dziennie placisz podatki i korzystasz z uslug medycznych inne niz aborcja?