Płotka ostatnio okulała. Scentrowanie koła było wynikiem kilku pęknięć obręczy przy nyplach ( ͡°ʖ̯͡°) koło poszło na gwarancje, założyłem seryjne i przy okazji wymiana całego napędu, bo już blatem można było ścinać drzewa (╭☞σ͜ʖσ)╭☞ W ramach testu wypad z synem na lody, a potem próba przerzucenia yardinho na drugą stronę Wisły. Woda za wysoka i nie wyszło ¯(ツ)/¯
@StulejmanWielki: nie no, 10k to nie takie nic, biorąc pod uwagę okoliczności w jakich są użytkowane, myślałem, że dużo mniej. Błędem tylko było nie korygowanie na bieżąco wycentrowania.
Płotka ostatnio okulała. Scentrowanie koła było wynikiem kilku pęknięć obręczy przy nyplach ( ͡° ʖ̯ ͡°) koło poszło na gwarancje, założyłem seryjne i przy okazji wymiana całego napędu, bo już blatem można było ścinać drzewa (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
W ramach testu wypad z synem na lody, a potem próba przerzucenia yardinho na drugą stronę Wisły. Woda za wysoka i nie wyszło ¯(ツ)/¯
#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #squadrats
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_2602
Pobierz@StulejmanWielki: te co kupowałeś ostatnio, to ile one najechane mają, że tak padły?