Wpis z mikrobloga

#nbp #finanse

TEN KRAJ TO MEM, GAPA GADA, ŻE DBA O ZŁOTÓWKĘ, KTÓRA W TRAKCIE JEGO PRZEMOWY TRACI XDD NIE MAMY DŁUGU, NIE MA PROBLEMÓW ŻADNYCH, OPOZYCJI WINA, ŻE GADAJĄ O DROŻYŹNIE, TYLKO BOGACI TRACĄ (BO MAJĄ KASE, A BIEDNI NIE, BO JEJ NIE MAJĄ) TO HISTORYCZNA CHWILA. W CYWILIZOWANYM KRAJU BY GO DAWNO ZDJĘLI Z MÓWNICY I W------I ZE STOŁKA, ALE NIE W POLSCE XD
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@drippinsauce chesz żeby go zdjęli, to zamiast marudzic, skrzyknij ludzi i idź protestować pod NBP.
co do idei, się zgadzam ale szlag mnie trafia jak ciągle słyszę "niech ktoś coś zrobi".
  • Odpowiedz
  • 2
@spookiii: Ale ja nie piszę 'niech ktoś coś zrobi'. Piszę, tylko, że w normalnym kraju by dawno się nim zajęli. Co do tego co napisałeś, trafna uwaga. Ja ten kraj traktuje niestety jako mem, nic tego nie zmieni.
  • Odpowiedz
@Dr_Kkiiddlleerrssoonn: Ale to co się dzieje to jest wola narodu, mamy wybory i ludzie chętnie poprą tego pana, on ma społeczny mandat żeby robić to co robi, a my nie ¯\(ツ)/¯
Możemy sobie płakać, ale żadnej rewolucji nie zrobimy, a pisanie do typa żeby poszedł protestować pod NPB jako remedium na problem to jest kpina uważam xD
  • Odpowiedz