Wpis z mikrobloga

Znajoma, która nie chce być w #zwiazek ze mną, bo nie jest gotowa itp., zawsze pyta z kim piszę jak jest obok i wypomina mi, że z kimś tam poszedłem na wesele a nie z nią xd (akurat wtedy był czas, że wróciła do byłego), ale nie wypomina mi tego bezpośrednio, bo mówi że ją to nie interesuje, tylko przy rodzinie mojej tak mówi, że z jakimiś jeżdżę tu i tam... A sama ma znajomych z którymi się buja.
O #!$%@? tu chodzi, miał ktoś taki przypadek?

Ona jest diabelnie towarzyska i potrzebuje ludzi. Ogromnie. Ale jest lojalna. Miała 1 związek i oddała ogrom by go utrzymać, ale sprawa ma finał na prokuraturze a ona ma potwierdzoną poważną depresję. I właściwie to leczy się dzięki mnie.
Co ciekawe, jak gada z kimś znajomym, to mnie pyta "nie będziesz zły? to tylko kolega z klasy przyszedł kupić to i to".
A jeszcze ciekawiej, że mi mówi, że nikogo nie szuka, nie chce się przytulać nawet ani by ją dotykać.
Dziewczyna generalnie złota, ale nie potrafię jej zrozumieć.

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #rozowepaski

Czekać na nią czy uciekać?

• Czekaj, ogarnie się 4.7% (50)
  • Uciekaj, pojebane 81.5% (873)
  • HEH NIE WIEM 13.8% (148)

Oddanych głosów: 1071

• 29
@artur-tyminski: przechodziłem praktycznie to samo. Dziewczyna była serio 9/10 i po prostu pewnego dnia się #!$%@?łem, powiedziałem jej, że albo jesteśmy razem albo ma #!$%@?ć. Powiedziała, że nikogo nie chce więc się żegnamy. Minęło od wtedy z 6 lat a ona nadal jest sama więc chyba coś nietak z deklem xD
@artur-tyminski: Szuka faceta, który będzie ją pociągał, a Ciebie traktuje jak koleżankę z penisem. Rozumiem mieć przyjaciółkę, ale to nie powinno tak wyglądać. Ona ewidentnie Cię nakręca żeby myślał, że może coś z tego będzie. Żebyś czekał w rezerwie na wszelki wypadek, jak ona zejdzie z karuzeli #!$%@?ów (które jej się podobają, nie z Twojego). Miej godność i zakończ tę relację.
@artur-tyminski: Z tego co piszesz wynika, że jest po ciężkich przeżyciach, więc może mieć problem z bliskością i nie chcieć relacji. Więc może być tak, że nawet jej na to tobie zależy, ale z jednej strony nie jest gotowa i nie chce cię "zatrzymywać" dopóki gotowa nie będzie, ale z drugiej jest jej przykro jak się z innymi laskami umawiasz.Kobiety to ciężki orzech do zgryzienia.
Może być też tak, że to
@artur-tyminski: Każda opcja jest zła w tej ankiecie. Debilne wykopowe odpowiedzi też, bo widać że nie chce być z nikim innym.

Poważnie porozmawiaj.
Potem drugi raz po czasie.

Na końcu: postaw ultimatum ale takie delikatne: że albo daje ci szanse albo niech np nie pisze że z kimś wychodzi bo ciebie to nieinteresuje w takim wypadku.

Może byc z tego super związek. NIE SŁUCHAJ WYKOPU działaj rozsądnie i zdecydowanie