Aktywne Wpisy
Aokx +351
ZenujacaDoomerka +72
Też tak często macie, że pojawiają wam się w głowie samoistnie myśli typu "rozbije głowę o sciane" albo wizualizacje nw wbijania sobie noży w nogi? Czy to tylko ja jestem dziwna
#gownowpis
#gownowpis
O #!$%@? tu chodzi, miał ktoś taki przypadek?
Ona jest diabelnie towarzyska i potrzebuje ludzi. Ogromnie. Ale jest lojalna. Miała 1 związek i oddała ogrom by go utrzymać, ale sprawa ma finał na prokuraturze a ona ma potwierdzoną poważną depresję. I właściwie to leczy się dzięki mnie.
Co ciekawe, jak gada z kimś znajomym, to mnie pyta "nie będziesz zły? to tylko kolega z klasy przyszedł kupić to i to".
A jeszcze ciekawiej, że mi mówi, że nikogo nie szuka, nie chce się przytulać nawet ani by ją dotykać.
Dziewczyna generalnie złota, ale nie potrafię jej zrozumieć.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #rozowepaski
Czekać na nią czy uciekać?
@artur-tyminski: Za to randomy z wyp0ka maja ja zrozumiec i Ci pomoc czy po co ten wpis?
@artur-tyminski: Ja czekam na taka ponad 20 lat. Pytanie ile masz cierpliwosci.
Wypisz wymaluj wiem o czym mowisz.
Ale rozwojowa to jest sytuacja, ona sama podtrzymuje to całe 'zainteresowanie' i zaczęła ogarniać się psychicznie bo było beznadziejnie. Gotuje mi, zaprasza do rodziny, no cała pula z tego szczerego zainteresowania.
@artur-tyminski: A nie - to cofam to co napisalem - to nie ta sama sytuacja.
Dobrze ze przynajmniej Tobie sie udalo. Ja se dalej bede czekal :P
@artur-tyminski: ten przypadek jest znany od wieków i nazywa się pies ogrodnika.
Ty chcesz czegoś więcej a ona nie, nie ma to przyszłości.
Od niedawna, stwierdziłem, że olewam wszystkie takie
Jak to powiedziała kiedyś znajoma - pisz z dziewczynami, umawiaj się, jak się zapyta z kim piszesz to mów że
friendzone faceta - wykonujesz wszystkie rzeczy jak jej facet, czyli zwierzanie się, pomaganie, spędzanie razem czasu, ale nie ruchasz.
Friendzone kobiety - FWB - ruchasz, ale nie musisz z nią spędzać czasu.
Sam sobie odpowiedz na pytanie co jest dla Ciebie lepsze. Olej ją i tyle.