Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: chłopie po co tyle tekstu skoro wystarczyło napisać, że dobrze zarabiasz ale jesteś nieszczęśliwy bo jesteś sam?
Takich jak Ty czy ja jest wielu i niestety nic na to nie poradzimy- hipergamia zniszczyła rynek i sprawiła, że posiadanie kobiety to jest wielkie osiągnięcie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: może spróbuj jakis speed dating czy coś? Ja raz poszedłem tylko w celu ćwiczenia small talku a skończyło się tak, ze poznałem tam swoją obecną dziewczynę
  • Odpowiedz
aplikacja która polega szybkim na przeglądaniu tysięcy facjat z definicji nie jest dla kogoś kto szuka zaufania, miłości, stabilnego związku. I że nie za bardzo nadaje się dla introwertyków (

@mirko_anonim: dokładnie tak jest. Dodatkowo to apka tylko dla ładnych ludzi

Zostaje ci to sam co mi: pogodzenie się z samotnością i faktem, że dzisiejszy rynek świń jest w opłakanym stanie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Który level? Pomóc nie pomogę, ale mam tak samo. Winię za to swoje dziecinstwo, kiedy nie poswiecano mi tyle uwagi ile potrzebowalem i nie zważano w ogóle na moje potrzeby emocjonalne. Też po jednym długim związku, który byl chyba najlepszym okresem mojego życia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz