Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:
Nawet jakbyś była szczupła, to dalej będzie oglądał. Często ludzie, nie tylko faceci niestety fantazjują, będąc w związkach. Zapytaj koleżanek, czy kolegów będących w związkach, jacy ludzie im sie podobają to zaczną pewnie ochoczo wymieniać
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @3k1m

Jasne, że fantazjują. Ja wymienię atrakcyjnych facetów, ale to nie znaczy, że od razu chcę chędożyć. Nie zależy mi na tym.

Tutaj jak on ma tak ograniczony gust, to już wiem, że mu się nawet nie podobam, więc nie wiem po co ten związek w ogóle
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Ale znowu, myślę że to kwestia jego osobowości, I nawet jeżeli byłabyś 11/10 to dalej by oglądał anime. Swoją drogą ciągłe tasowanie do anime to jakaś tam oznaką infantylności. Poza tym to trochę przypadek podobny do mojego, z tymże zwróciłem uwagę dziewczynie, dlaczego dziwnie zwraca uwagę na czarnoskórych, ale się obraziła chyba.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: klasyka p0lskich związków - przeciętny (zapewne) z wyglądu normik spermiarz przez tragiczną sytuację na rynku matrymonialnym, niedobór kobiet, wchodzi związek z jakimś otłuszczonym pasztetem, który nie wpasowuje się w jego gust estetyczny nawet w 50%. Oczywiście psuje to rynek matrymonialny, zwiększa ego lochom, ale to temat na inną dyskusję.
Przez p0lskie kukoldzkie wychowanie, tradycję stawiania kobiet na piedestał chłystek boi się, że dziewczyna z nim zerwie jak czegokolwiek od
  • Odpowiedz
No i nie jestem najszczuplejsza, ale wracam do formy

@mirko_anonim: czyli nie jesteś atrakcyjna ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Do tego uzbierasz się jak chłop, więc... No wymieniłaś wszystkie rzeczy które zabijają chęć kopulacji.

Chociaż z tym anime dziewczynami to xD
Trochę ciężko w to uwierzyć:p
  • Odpowiedz