Aktywne Wpisy

Plonacawyplata +32
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
14.09.2019 to data kiedy po latach z--------u moja noga ostatni raz stanęła w miejscu gdzie byłem zatrudniony. Minęło dziś 2181 dni odkąd sam sobie jestem panem swojego czasu. Można powiedzieć taka wczesna emerytura. Niedługo okrągła, 6 rocznica.
Odpowiem na każde pytanie (poza "z czego się utrzymujesz" i "skąd masz pienionszki")
Odpowiem na każde pytanie (poza "z czego się utrzymujesz" i "skąd masz pienionszki")
źródło: temp_file2437933843739244015
Pobierz

Z ciekawości, może ktoś ma takie znajome.
Samotne matki ze średnim wyglądem i wysokimi wymaganiami - czego one w ogóle oczekują? One serio są tak odrealnione?
Nie pytam o opinie osób, które znają temat tylko z internetu. Sam widzę memy
Ktoś naprawdę zna takie osoby i wie jak to wygląda na żywo?
#tinder #madki #blackpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
@programista3k: bo jestem niemal pewny, że ona pochodzi z patologicznej rodziny, najpewniej jej matka również była samotną matką, którą ciągnęło do łobuzów.
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: a nie jest? Przecież dla przegrywa to tylko dziewica. Poza tym oni mieli #!$%@? dzieciństwo, a czasem laska ma fajne dzieci. Byłem z taką pół roku. Oddalem synowi stary monitor na gwiazdkę to się prawie posikal, graliśmy w lola czasem razem. A mlodej kupiłem taki dlugipis drukarkę 3d to też mi pokazała kilka fajnych pomysłów