Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Z ciekawości, może ktoś ma takie znajome.
Samotne matki ze średnim wyglądem i wysokimi wymaganiami - czego one w ogóle oczekują? One serio są tak odrealnione?
Nie pytam o opinie osób, które znają temat tylko z internetu. Sam widzę memy
Ktoś naprawdę zna takie osoby i wie jak to wygląda na żywo?
#tinder #madki #blackpill

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Moja siostra samotna madka znalazła szybko faceta i znowu jest ohajtana i znowu ciąża :v Typ dość ogarnięty i nawet dobrze zarabia jak na polskie standardy. Nawet nie wiesz jak mnie to wkurza jako bezdzietnego przegrywa po 30. Ja już się pogodziłem ze nikogo nie znajde niestety.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: Wszystkie dalsze znajome samotne matki spadły na cztery łapy i albo znalazły chłopa który też ma dzieci albo chłopa bez. Wbrew temu co gadają w necie to kobiety, samotne matki, nie mają aż tak ciężko tylko muszą zjechać z wymaganiami i to jest problem tych kobiet co w necie narzekają.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: typie do mojej kuzynki mężatki z dwójką dzieci, która absolutnie nikogo nie szuka (sama ma siebie za mało atrakcyjną, moim zdaniem jest przeciętna) co jakiś czas podbijają kolesie, a ty sie zastanawiasz na co licza samotne madki na tinderze XD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Znam taka co 2 miesiące była singielka po rozwodzie i poznała jakiegoś bogatego beciaka za którego wyszła xD Szczerze to nie wiem czy to że nikt nie weźmie samotnej madki to nie jest trochę podkoloryzowane przez wykop.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie znam, wiesz jesteśmy takimi przyjaciółmi znajomymi motocyklistami. Nie mówię że ja chłopy tam posuwają, ale dają atencję. XD wszyscy żonaci, z wyjątkiem jednego gościa ale chłop bez szans bo spermiarz.
  • Odpowiedz
to że nikt nie weźmie samotnej madki to nie jest trochę podkoloryzowane przez wykop.

@mirko_anonim: a nie jest? Przecież dla przegrywa to tylko dziewica. Poza tym oni mieli #!$%@? dzieciństwo, a czasem laska ma fajne dzieci. Byłem z taką pół roku. Oddalem synowi stary monitor na gwiazdkę to się prawie posikal, graliśmy w lola czasem razem. A mlodej kupiłem taki dlugipis drukarkę 3d to też mi pokazała kilka fajnych pomysłów
  • Odpowiedz