Aktywne Wpisy

thority +1685

Yuri_Yslin +274
Mirki, pijcie ze mną kompot.
Dostałem nową pracę. Udało mi się wynegocjować 11k na rękę (licząc wszystkie premie i ppk) w Warszawie.
Jak dotąd pracowałem w #telekomunikacja w państwówce za 5300 na rękę, co w moim wieku (36 lat...) w Warszawie jest niską wypłatą za 10 lat doświadczenia zawodowego.
Pracy szukałem 5 miesięcy (głównie przez pracuj.pl oraz strony internetowe firm z branży), wysłałem łącznie 31 CV, z czego nie dostałem żadnej odpowiedzi
Dostałem nową pracę. Udało mi się wynegocjować 11k na rękę (licząc wszystkie premie i ppk) w Warszawie.
Jak dotąd pracowałem w #telekomunikacja w państwówce za 5300 na rękę, co w moim wieku (36 lat...) w Warszawie jest niską wypłatą za 10 lat doświadczenia zawodowego.
Pracy szukałem 5 miesięcy (głównie przez pracuj.pl oraz strony internetowe firm z branży), wysłałem łącznie 31 CV, z czego nie dostałem żadnej odpowiedzi
Zaglosowalbym na kazdego kto by zaproponowal ceny surowcow energetycznych z przed rzadow pi$u, a jeszcze lepiej z przed rzadow p0 plus ułatwienie przepisów przynajmniej tych biznesowych,,, to by bylo zloto
#polityka #polska #inflacja #biznes #gospodarka #obywatelstwo #energetyka #ceny #pis #po #mafia
chyba nie pojde na wybory bo to nie dla mnie, nie zgadzam sie z takim systemem i politykami klepiacymi sie po dupach
JA TO BYM ZAGLOSOWAL NA POLITYKA KTORY MA KAMIEN SPELNIAJACY ZYCZENIA.
@Linux_Zamiast_Windows: czyli głosujesz pośrednio na wygranego, w tym wypadku PiS. Taka porypana metoda liczenia głosów.
@Linux_Zamiast_Windows: czyli głosujesz zaniechaniem na wygranego¯\(ツ)/¯
@Linux_Zamiast_Windows: nie, twoja absencja tylko umacnia obecny układ.
Nie chcesz wybierać, chcesz zaprotestować to odbierz kartę, i oddaj nieważny głos. Tak jesteś tym co głosu nie ma.
Nie chcesz zagłosować "na ich zasadach", bo są zdrajcami to zagłosuj na innych zasadach- stąd przykład nieważnego głosu.
Jak zostawisz pusztą kartę, to ktoś może tam wpisać co chce (np. obecną partię), jeśli potrzebujesz bardziej dobitnego przykładu. No niby nie może,