Aktywne Wpisy
mirko_anonim +90
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pokłóciłem się ze swoja różową i mam wrażenie że wszyscy są przeciwko mnie a rację mam ja. Mam samochód który kupiłem 2 lata temu a różową poznałem pół roku temu. Jest to pojazd dosyć specyficzny, sportowy klasyk, ale też mocny i trudny w prowadzeniu. Do tego też pali ok. 15 litrów. Bardziej traktuję go jako hobby na krótsze trasy. Kosztował mnie sporo pieniędzy bo ponad 100k ale do rzeczy.
Pokłóciłem się ze swoja różową i mam wrażenie że wszyscy są przeciwko mnie a rację mam ja. Mam samochód który kupiłem 2 lata temu a różową poznałem pół roku temu. Jest to pojazd dosyć specyficzny, sportowy klasyk, ale też mocny i trudny w prowadzeniu. Do tego też pali ok. 15 litrów. Bardziej traktuję go jako hobby na krótsze trasy. Kosztował mnie sporo pieniędzy bo ponad 100k ale do rzeczy.
Rozpiertala mnie jak ludzie co mają kredo na 20 lat mówią: "mam własne mieszkanie".
Ja mam pałac w Dubaju i skarbiec z brylantami, tylko muszę se jeszcze na to wszystko uzbierać kasę, sobie to wszystko kupić i za to wszystko zapłacic.
#mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci #koalicjadeweloperska #mieszkanie #kredythipoteczny
Ja mam pałac w Dubaju i skarbiec z brylantami, tylko muszę se jeszcze na to wszystko uzbierać kasę, sobie to wszystko kupić i za to wszystko zapłacic.
#mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci #koalicjadeweloperska #mieszkanie #kredythipoteczny
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
@ZenujacaDoomerka:
Niby jaki paragraf to nakazuje? Masz jakieś swoje babskie omamy na ten temat.
Moralny obowiązek może i masz, ale nie prawny.
Karalne jest nakłanianie i pomocnictwo w samobójstwie, a brak interwencji to żadna z tych rzeczy.
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, a ty przysporzyłaś mu więcej cierpienia swoją samolubnoscią bo stwierdziłaś, że wiesz co dla
Mówi o popełnieniu samobójstwa lub porusza tematy związane ze śmiercią.
Kolejna strona:
Statystyki, które znalazłam podają, że aż 8 na 10 osób mówi o swoich zamiarach samobójczych, tylko że otoczenie to bagatelizuje.
I na każdej kolejnej, która otwieram, piszą to samo. Samobójcy bardzo często otwarcie mówią o swoich zamiarach.
@500minus: Widzę, że mamy tu eksperta. Brawo.
A potem wykopki płaczą, że faceci tyle samobójstw popełniają.
Bo przecież jak facet planuje się zabić to się zabija, a nie że daje jakieś oznaki. Facet jest męski, nie #!$%@? się z decyzją, nie roztrząsa jej, nie zastanawia -
Ale wydaje się
@ipkis123: Dokładnie tak, po czym zadzwonił na 112. Z problemami psychologicznym do psychologów i psychiatrów, a nie do ludzi bez kierunkowego wykształcenia.
Typie to po cholerę wedlug ciebie bardzo daleki znajomy do niej wydzwaniał z tą informacją? Jakby nie chciał pomocy to mógł jej w to nie wciągać.
A OPka miałaby według ciebie to zignorować i dealowac potem przez lata z myślami czy to było wołanie o pomoc,