Wpis z mikrobloga

Dla żartu koledzy powiedzieli żebym zainstalował sobie tindera,( nigdy nie mialem bo żonę poznałem przed era tindera), i co? I trochę to podniosło moja ego bo 99+ like'ow, 200 matchy, niektóre dziewczyny same piszą... Ale plottwist jest taki ze ja nie chce w ogóle. Według koleżanek z pracy jestem "full package" ale one nie rozumieją ze kobieta u mnie musi konkurować z moim czasem wolnym i jak na razie to każda przegrywa.
  • Odpowiedz
  • 2
@mirko_anonim czyli wychodzi na to, że dopiero po rozstaniu zacząłeś dbać o swoje potrzeby. Tylko tak powinno się postępować niezależnie czy jest się czy nie w związku.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): > czyli wychodzi na to, że dopiero po rozstaniu zacząłeś dbać o swoje potrzeby. Tylko tak powinno się postępować niezależnie czy jest się czy nie w związku.

@blazko: I tak i nie. W związku chodzi o kompromisy a nie dbanie o swoje potrzeby; trzeba dbać o wspólne potrzeby. Ja po prostu po rozstaniu nie musiałem juz iść na kompromisy i podkręciłem do 11 samorozwój i
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Czyli dopiero po rozstaniu poszedłeś na siłownię i zacząłeś dbać o siebie dla lasek z tindera a dla żony nie? Nie bronię jej, beka z niej że z nowym jej nie wyszło i chce teraz wracać ale moze faktycznie oboje się zasiedzieliście i jakiś powód rozstania miała.

Co do tindera to nie ma się co chwalić lajkami od lasek rozebranych do samego stanika, żadna sztuka podymać łatwe latawice
  • Odpowiedz
@yannikto: No to jest kuwa smutne zamiast czytać jakieś z-----e historyjki i na nie odpisywać można by było se zrobić lekcje jakiegoś języka bądź obejrzeć film dokumentalny ale po choi się samokształcić
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Nie, nie poszedłem dopiero teraz na siłownię. Po prostu teraz mam czas by chodzić częściej. Wcześniej musiałem iść na kompromis i na przykład mialem czas by chodzić tylko dwa razy w tygodniu bo w inne dni trzeba było coś załatwić albo pójść do restauracji z zona wiec diety nie trzymałem.

A teraz mogę chodzić 5x w tygodniu i trzymać dietę. Przecież nie od dzis wiadomo ze żeby
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Bait. W 8 miesięcy wzięliście rozwód i podzieliliście majątek? Jeśli natomiast nie macie rozwodu i ona zaciąży z innym to i tak z automatu domyślnie ojcem jesteś ty ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z fartem

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to: ,,No to jest kuwa smutne zamiast pisać taką #!$ą historyjkę można by było se zrobić lekcje jakiegoś języka bądź obejrzeć film dokumentalny ale po choi się samokształcić''
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: spotkaj się z nią, porozmawiaj, wyjaśnij swoją perspektywę. Przewiń jej to co napisałeś powyżej, ale utrzymaj klasę, nie ma powodu aby się wzajemnie obrażać - ale warto byłoby jej przypomnieć co z-----a, co straciła.
Oczywiście zaproponuj jej abyście zostali przyjaciółmi - nie wracaj do niej za żadne skarby.
  • Odpowiedz
  • 1
@mirko_anonim nie zgadzam się z Tobą. Kompromis jest jednym ze sposobów rozwiązania sytuacji konfliktowej. Obie strony coś zyskują i coś tracą. W kompromisie tkwi zalążek przyszłych konfliktów. Także jak piszesz o kompromisie, to znaczy, że jest konflikt. Napisałeś, że w związku chodzi o kompromisy, ja uważam, że w związku chodzi o współpracę. Piszes, że w związku "trzeba", ja tam wolę być w takim, jakim jestem, w którym "chcę".
  • Odpowiedz