Aktywne Wpisy

MonazoPL +101
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao z dodatkowym 400 zł premii na
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao z dodatkowym 400 zł premii na
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
butterfly +208
#eksperyment z #cocacola niczym z frytkami czy burgerem z #mcdonalds ( ͡º ͜ʖ͡º) 10 lat, tyle mam tą oto butelkę. Co się z nią stało przez ten czas? Swego czasu stała w słońcu, więc etykieta częściowo wyblakła, a sama butelka się wklęsła. Poza tym cola straciła trochę swój oryginalny kolor. Dlaczego tyle czasu ją trzymam? Mam nietypowe imię, a na drugiej
źródło: IMG_20260109_130731
Pobierz

#pracbaza
Kilka dni temu byłam na rozmowie i pracę, na stanowisko, na którym chciałabym pracować w przyszłości (jestem ledwo po studiach), ale na rozmowie powiedzieli mi, że zatrudnienie jest przez pierwszy rok przez agencje pracy. Dzisiaj dostałam telefon z ofertą i zastanawiam się co zrobic, bo wszystko oprócz tej umowy o pracę tymczasową jest w porządku. Niby mam mieć też możliwość skorzystania z innych benefitów np. prywatna opieka medyczna, dofinansowania do posiłków i coś tam jeszcze, ale szczerze mówiąc zastanawiam się gdzie jest haczyk. Bo rekrutacja była normalnie prowadzona przez firmę (nie przez agencje), te wszystkie benefity, ogólnie czytałam już o tej umowie i niby praktycznie wszystko tak samo jak na zwykłej UoP oprócz urlopu (inaczej się nalicza) i tego, że wypowiedzenie wynosi tydzień. Więc trochę wydaje mi się to dziwne, no bo skoro sami angażują swój czas w rekrutację, deklarują że warunki sa takie same jak na UOP (oprocz tego wypowiedzenia) to dlaczego za "obsługę" umowy opłaca im się płacić agencji? Jest to firma produkcyjna, chociaz samo stanowisko jest w dziale finansow, ale wiem że w takich często zatrudnia się przez agencje i tak też tłumaczyła mi to Pani na rekrutacji, że jest to polityka firmy. Ale trochę mi to nie pasuje. Czy ktoś ma jakieś doswiadczenie i moze się podzielić? Czy taka umowa to jakieś ryzyko?
Post anonimowy że względu na brak konta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny