Wpis z mikrobloga

Siema mirasy! Mam #70mai a800s z kitem i problem polega na tym że dziala mi tryb poklatkowy, ale parkingowy nie chce. Nawet jak nie mam poklatkowego to parkingowy i tak nie dziala. Ma ktos jakies rozwiązanie na to?
#dashcam #kamerasamochodowa
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

parkingowy i ta

@Boyzee: niestety, tam tryb parkingowy to ryb poklatkowy i to z przedniej kamery tylko. nawet w apce nie masz podglądu tylnej kamery tylko przód

ale marketingowo można napisać że jest podgląd z tel i tryb parkingowy :)
  • Odpowiedz
@Boyzee: niby dual ale na parkingu nagrywa przód ( ͡° ͜ʖ ͡°)

trzeba było brać coś top czyli Vantrue albo Viofo - na parkingu to nawet najdroższsy sprzęt zwraca się po jednej akcji
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@aktywnymaz Mnie drażni fakt, że szarpalem za relingi autem imitując jakies uszkoszenie, a w folderze z nagrywkami parkingowymi nic nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@aktywnymaz Mądry Polak po szkodzie. Najlepsze jest to, że na wykopie ta kamerka cieszyla się sporą popularnością. ¯_(ツ)_/¯ Swoją drogą, co byś ciekawego polecil? :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Smartek Mam tak samo, gdyby dało się to nieinwazyjnie rozpiąć to też bym zrezygnował... A tak kilka godzin szarpania sie z kablami i po pewnym czasie wychodzi klops.
  • Odpowiedz
@Boyzee: A wystarczyło dołożyć kilkaset złotych i wziąć coś konkurencji, ale te kamerki 70MAI mają wszędzie bardzo dobre opinie - na Allegro, filmikach YouTube, nawet tutaj u nas na mirko... To jest jakiś dramat, żeby za kwotę ponad 1000 zł dostawać produkt, który jest tak bardzo zbugowany. Liczyłem jeszcze, że może pojawi się nowy firmware, który to naprawi, ale nic nowego nie było i pewnie prędko nie będzie :-/. Z
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Smartek Z poklatkowym to też naprawiło się po update. Na początku nic. Mimo wszystko oczekiwałbym nieco szybszego działania ze strony 70mai w tej kwestii. Właśnie te pochlebne opinie są mocno mylące, bo gdyby nie to, to wolałbym dołożyć nawet drugie tyle, ale za coś dobrego. Niestety wszędzie chwalą, to myślałem że jednak będzie spoko, a nie jest...( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Boyzee: Jak będziesz miał chwilę to daj proszę znać jaką dokładnie wersję firmware posiadasz? I czy na tej fabrycznej wersji FW po zakupie działał nadzór?
  • Odpowiedz