Wpis z mikrobloga

Po pewnym czasie i ilości kobiet wiecie już że te wszystkie ładne i młode juleczki są tak samo nudne i bezwartościowe, więc można się z nimi umawiać ale tylko na seks. Przychodzi taki moment że faktycznie bardziej interesuje was charakter kobiety i to, czy będziecie mieli jakieś wspólne pasję. U mnie trwało to dwa lata, aż znalazłem cudowną dziewczynę z którą uwielbiamy podróżować i spędzać aktywnie czas, a do tego jest dla mnie najpiękniejsza na świecie. Także chłopaki czasem trzeba przemęczyć się z setką mało interesujących kobiet aby znaleźć tą jedyną. Gdzieś tam jest wasza połówka, ale nie odnajdziecie jej gdy poddacie się po pierwszych dziesięciu spotkaniach.
Trzymam za was kciuki
#przegryw #tinder
  • 19
@Mrbimbek Ja bez nałogów, bez szemranej przeszłości (chyba że liczymy psychiatryk, stany lękowe) to tak cichy spokojny chłopak. Pracuje, odkładam pieniądze (choć nie dużo zarabiam to zawsze te parę zł odkładam) tylko moją wadą jest wzrost i wygląd twarzy.

Wiem jacy są dzisiejsi 20-latkowie bo z takimi pracuje i słyszę co mówią.

Też ciężko znaleźć bo przeważnie dziewczyny lubią takich co dają silne emocje, wrażenia. A poukładany chłopak co daje? Nudę, nic.
@Kindybal_xD: ale Ty też pewnie chciałbyś kogoś spokojniejszego, po co Ci Julka która ciągle potrzebuje bodźców bo jak nie to ogląda się za innymi? Spróbuj rozwinąć jakieś hobby i może w trakcie tego kogoś poznasz, ja przy chodzeniu po górach poznałem mnóstwo kobiet i to nie takich wytapetowanych Julek interesujących się netflixem
@Kindybal_xD: wow, ale z ciebie partia! Bez nałogów, super. Picie w szkoldliwy sposób dotyka ok. 10% społeczeństwa, więc nie jest to żaden gamechanger. Za to byłeś w psychiatryku, ale to nic xD Nic o sobie nie napisałeś poza tym, że twoimi atutami jest podcieranie dupy i mycie zębów. Czekamy na wysyp chętnych.

Oczywiście, że każda kobieta i mężczyzna też lubi jakieś wrażenia, porobić coś, a nie tylko kisić się w domu
@Kindybal_xD: nie rób z siebie takigo alfę i omegę, po prostu znajdź babe, która ma w głowie mniej więcej to samo co Ty, na pewno takie są, tylko czasami baby podczas spotkań też się stresują i #!$%@? trzy po trzy.
@Kindybal_xD: piszesz, że znalezienie baby, która ma coś więcej w głowie jest ciężko. Musisz albo zacząć myśleć, że jednak mają coś w głowie, albo, że Tobie czegoś jednak brakuje i będzie ok ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiesz niektórzy wiedzą jak się zachowywać i myslec normalnie od urodzenia, niektórzy się tego uczą, wcześniej czy później, a inni są #!$%@? do samego końca. Możesz jedynie żyć dalej, może coś