Wpis z mikrobloga

@Kodzirasek: Po pierwsze czuję tutaj prowokejszyn/bait, ale odpowiem poważnie. Czy poważnie imponują ci te prymitywy z FAME MMA? Ja nawet tego gówna nie oglądam, bo to rozrywka dla prymitywów, ale coś tam kojarzu. Czemu chcesz być jak oni? Co ci imponuję w gorylim, małpim, prymitywnym gronie? I jeszcze chciałbyś być podobny? XDD (totalnie upodlenie.)
  • Odpowiedz
@500minus: Bo jesteś przegrywem genetycznym i usprawiedliwasz swój byt nadprzeciętnymi umiejętnościami kognitywnymi, choć to bardzo wątpliwe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jaqubson:

jak ktoś jest 2x mniejszy ode mnie, a ja go wezmę z bara to wtedy zazwyczaj pokazuje jak bardzo się nie boi xD

też bym się obawiał nasterydowanego goryla, nie wiadomo kiedy dostanie szału i może człowiekowi krzywdę zrobić. Panie atakujący słabszych. Zaiste powód do dumy.
Uważaj żebyś kiedyś nie zrobił krzywdy komuś kto może i jest mniejszy, ale może zadzwonić po jeszcze większych od ciebie.
  • Odpowiedz
I jeszcze jedno. Bycie cichym i spokojnym to nie żadna wada ani nic złego, a freaki to nie jest wzór do naśladowania bo ich konferencje i cała otoczka to w 90% fake tworzony dla widowiska. Bycie cichym w młodym wieku może być trochę słabe, bo wiadomo że największe branie wśród znajomych mają szalone zjeby ale z biegiem czasu wyjdzie ci to jedynie na plus. Jak chcesz zwiększyć swoją pewność siebie to właśnie
  • Odpowiedz
@Kasahara: tutaj masz trochę racji i nie masz racji , lekarz nie będzie wypisywał recept , ale prowadzenie sportowca , rozpisanie sterydowej diety ,pozyskiwanie sterydów. to w sporcie olimpijskim i przypuszczam że w dziedzinach gdzie są spore pieniądze to jest to na porządku dziennym. Nie zrobi tego lekarz z ulicy, chociaż jak były e recepty i zawirowania to i silne opioidy przepisywali .
  • Odpowiedz