Aktywne Wpisy
Beka z ludzi co kupują preordery, 3 lata temu Badoski i ekipa nasrali na wszystkich fanów, wypuszczając niedorobione gówno którego nigdy nie naprawili mimo obietnic, szajs z krótka fabułą, cenzurowali recenzje redakcji które dostały grę przed premierą a dzisiaj ludzie od tej samej firmy kupują preorder dodatku xD I jeszcze po premierze Cyberpunka Badoski i ekipa wielkie zdziwenie o co chodzi i kłamanie przed kamerą, że problem dotyczy tylko konsol i robienie
eazy-e +2
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Piękna to była przygoda, nie zapomnę jej nigdy. :)
Pierwsza dwusetka na rowerze w życiu i mam nadzieję, że nie ostatnia.
#rowerowyrownik #wycieczka #rower
Skrypt | Statystyki
Wyczaiłem, gdzie można podjechać do ośrodka astronomicznego całkiem blisko. Trzeba dojechać do Piwnic i po prostu skręcić w uliczkę prowadzącą do obserwatorium. Tam przy bramie, po prawej stronie jest luka w ogrodzeniu z siatki, przez którą można wejść na pole rolnicze. Tym sposobem od radioteleskopu byłem na odległość 500 metrów (wg google maps).
@grap32: ale ty wiesz po co jest to ogrodzone i na terenie zakaz używania telefonów komórkowych?
Takie sprzęty zakłócają ten bardzo czuły radar. On zbiera fale z odległych galaktyk, a jak pojawia się telefon, to jest taki
20 zł. Warto, lepiej tak niż przechodzić przez dziurę w płocie.
Sprawa luki w płocie. Podejrzewam, że nie masz zielonego pojęcia po co to ogrodzenie tam jest. Tak jak napisałem w tytułowym poście, nie przekroczyłem granicy terenu należącego do ośrodka badawczego. Droga prowadząca do tego kompleksu jest otoczona niezbyt gęstą roślinnością oraz przebiega jednocześnie przez pola