Aktywne Wpisy

andbatros +90
Viado +90
Serio nie ma ważniejszych tematów niż in vitro? Gospodarka upada, kryzys na granicy z ukrainą a tymczasem dla lewactwa jak zwykle najważniejsze są sprawy związane z ruchaniem
#sejm #bekazlewactwa #konfederacja #polityka
#sejm #bekazlewactwa #konfederacja #polityka
Wy jesteście jacyś nierozwinięci czy co? Nie możecie się powstrzymać żeby kupić 2-3 dni po premierze jak już będą rzetelne recenzje i gameplaye w internecie? Jak jakieś rozwydrzone dzieciaki które muszą mieć już teraz zabawkę i będą darły pindę na cały sklep jak mama nie kupi zabawki xD Ludzie to tylko gra, nie ma znaczenia czy zagracie 26 września czy 28 września. Nawet w dniu premiery sobie kupcie, bo pierwsze opinie pojawiają się już po 5-6 godzinach od premiery i nawet to będzie lepsze niż kupowanie nie wiadomo czego.
Kupujecie coś nie wiadomo jakiej jakości, od producenta który jest oszustem i kłamcą, niszczycie cały rynek gier wideo i zachęcacie twórców do kontynuowania praktyk antykonsumenckich.
Twórcy mają was w dupie, mają w dupie czy produkt który dostarczą będzie dobry, bo nie ponoszą odpowiedzialności, wiedząc, że psychofani za 3 lata zapomną i znowu kupią preordery.
Uj z pieniędzmi które stracicie w razie gdyby okazało się, ze dodatek będzie do dupy. Nic mnie wasze pieniądze nie interesują, ale wy przez swoje zachowanie jesteście szkodliwi dla siebie i społeczeństwa.
#cyberpunk2077
Remember brothers, no preorders.
Co do recenzji to jakbym się sugerował recenzjami i ustawionymi opiniami w internetach to bym nigdy nie zagrał w swoje ulubione gry. Dla mnie liczy się tylko moja ocena. Nawiązując do Cyberpunk 2077 gra sprawiła mi wiele radości i kupię dodatek jak wyjdzie. Gram na PC i miałem
Ale ja nie kupilem zabugowanej wersji w pre-orderze ani na premiere.
Dodatku tez nie kupie w pre-orderze, poniewaz moim zdaniem to zly trend.
@kidi1: wypiszę Ci skierowanie do Choroszczy
@kidi1: @KonwersatorZabytkow: Preorder często daje możliwość preloadu plików gry jeśli ma się wolny internet. Do tego na steamie można zwrócić grę z preorderu przez 2 tygodnie po jej premierze jeśli się nie przegrało 2 godzin.
@KonwersatorZabytkow: TAK. Some men just want to watch the world burn...
Wersja z path tracingiem wygląda znakomicie więc teraz przejdę jeszcze raz z patchem 2.0.
nie ma się co dziwić że przyrost naturalny jest jaki jest
@zielony_goblin: tu nie chodzi o gust, tutaj chodzi mentalność dziecka u dorosłych ludzi, którzy nie umieją powstrzymać się od kupienia zabawki przez 2 dni żeby poczekać na pierwsze recenzje. Co koniec końców prowadzi do psucia rynku.
Czaje, jesteś jakiś purystą,
@zielony_goblin: this
tym bardziej, że akurat gry można zwracać - kurde, jak kupuję za stówę notes, albo za dwie stówy pióro to zazwyczaj nie mogę ich zwrócić dlatego że się #!$%@? pisze xD