Wpis z mikrobloga

Za mało szczegółów, żeby jednoznacznie odpowiedzieć, więc tylko napiszę, że z wiekiem mężczyznom spada poziom testosteronu, a więc spada ochota na segz, a tymczasem kobietom z wiekiem rośnie ochota na segz
  • Odpowiedz
@mateusz-bogacki: kiedyś o tym czytałem i właśnie w takim wieku zaczyna spadać poziom. Oczywiście to kwestia indywidualna, bo jedni mają bardzo wysoki poziom i nawet jak spadnie, to jest to prawie niezauważalne. Inni z kolei mają niski poziom, a kiedy spadnie, to stają się tzw. ciepłymi kluchami
  • Odpowiedz
@przegryw_z_piwnicy: moim zdaniem faceci 20 lat mają większą ochote również dlatego że to jeszcze dzieci ze zdrową psychika i żyjący w świecie bez problemów, a ludzie 30 lat to już trochę przeżyli i to odbija się na psychice, fizyczności i podejścia do życia.
  • Odpowiedz
Inb4 nie mam nadwagi, dzięki regularnym treningom mam ładnie wyrzeźbioną sylwetkę, dbam o swój wygląd i higienę więc raczej nie o ten aspekt chodzi.

@mirko_anonim:

A partner? Nadwaga i brak regularnych ćwiczeń obniża libido u mężczyzn.

I czy jest na 100% hetero, bo może bolec na boku?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: może przejrzał na oczy, że to tylko niepotrzebna strata energii, i częste współżycie nie jest najważniejszym fundamentem budowania trwałej relacji. Ale co ja tam wiem, możesz po prostu zapytać niebieskiego.
  • Odpowiedz