Aktywne Wpisy

hohohohoho +757
czuje dumę człowiek

źródło: 1000024345
Pobierz
Pan_Slon +33
Takiego maila dostałem od byłej żony, nie mieszkamy razem od 2 lat, w ostatnim roku nie mam ochoty widzieć tej kobiety, układam sobie życie z kimś innym.
Wyjaśnijcie bo może się mylę ale jakie s------l... trzeba mieć w mózgu, żeby takie coś komuś pisać?
"Czesc,
Byłam z A... u psychologa. Miała narysować rodzine. Narysowała siebie, mnie i W.... Pani zapytala o tate. Odpowiedziała, ze nie chce go narysować i ze nie ma tu dla niego
Wyjaśnijcie bo może się mylę ale jakie s------l... trzeba mieć w mózgu, żeby takie coś komuś pisać?
"Czesc,
Byłam z A... u psychologa. Miała narysować rodzine. Narysowała siebie, mnie i W.... Pani zapytala o tate. Odpowiedziała, ze nie chce go narysować i ze nie ma tu dla niego
Ewentualnie wydaje mi się, że ktoś będzie dobry w materiały vrayowe/PBR i będzie w stanie mi podpowiedzieć co źle podpinam.
Gównopodgląd z Paintera wygląda lepiej niż render z vraya i nie wiem już co pozmieniać - model/teksturki muszą być ok, bo w SP wygląda w miarę.
To powinien być taki siatkowany materiał na gąbkach słuchawek
#3d #grafika3d #vray #substancepainter #3dsmax #3ds
źródło: 1
PobierzNie wiem jakie powinny mieć Color space transfer function te mapy od reflection glossines i reflection. Każda opcja daje inny wynik i nic nie wygląda dobrze.
źródło: vray
Pobierz