Wpis z mikrobloga

Ojciec znalazł kota (albo to kot znalazł ojca) na przystanku na jakimś zadupiu, 12 km jechał z nim na rowerze, trzymając go w buffie XD
Maluch miał jajka much na sobie, trochę brudny jest, na szczęście pije mleko ze strzykawki. Jutro zostanie zabrany do weterynarza, a ja będę z---------ł 25 km po mleko dla kotów ( ͡º ͜ʖ͡º)
#kitku #koty #pokazkota
MrMacix - Ojciec znalazł kota (albo to kot znalazł ojca) na przystanku na jakimś zadu...

źródło: 368314822_706218974722048_728708152277610873_n

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 75
@Lonate: jeszcze zobaczymy, czy zostanie z nami, bo mamy poza nim 2 koty... wydaje mi się jednak, że matka nie pozwoli go oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 10
@thighslapper0: Dobrze się opiekujemy, kolejne porcje mleka dostał(a) i ma już kartonik wyłożony m.in moimi ściereczkami z mikrofibry do wycierania szyb w samochodzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@MrMacix: super, kuwetkę też przygotuj, i zaglądaj coraz do maleństwa, bo może nie zaskoczyć jeszcze gdzie oddawać potrzeby i trzeba będzie podcierać
:) urocze fajniutkie, aż zazdroszczę!
  • Odpowiedz
  • 9
@thighslapper0: Spooookojnie, wszystko pod kontrolą, to bardziej rodziców kot będzie (ja tylko na wakacjach u nich jestem), a oni mają koty nieprzerwanie od 22 lat, ich pierwszy przy mnie leżał jak ja jeszcze robiłem pod siebie ( ͡º ͜ʖ͡º) Przez nasz dom przeszło ok 10 kotów, więc dla nas to w zasadzie nic nowego, mamy doświadczenie jak się obchodzić z maleństwem ;)
Ale przyznać muszę,
  • Odpowiedz