Aktywne Wpisy

huopisko +893
nie wiem kto zrobił to cudowne zdjęcie, ale cały dzień lata po twitterze
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
źródło: 1000005878
Pobierz
bArrek +105
Taka koleżanka z pracy lubi gdy się jej przyspermi tzn ja tego nie robiłem ale jak ktoś rzuci taki spermiarski tekst to się uśmiecha widać że się jej podoba a jeszcze jakiś czas temu była dziwna sytuacja trochę gdy weszła do mnie do pokoju i od razu wychyliła się za drzwi na korytarz jednocześnie wypinając w moją stronę i złapała się za pośladki tzn no w spodniach była i wgl i nie

Wielu facetów stad dziwi się na brak powodzenia na Tinderze czy innych aplikacjach randkowych, a czasami zdarzy się, ze zobaczę ze polubił mnie ktoś kto odbiega ode mnie wyglądem, że głowa mała.
Wniosek jest taki - lajkujcie osoby na swoim poziomie atrakcyjności, a wtedy wróżę Wam sukces ;)
#zwiazki #tinder #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: classic pink from wykop moment xD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: bo faceci przesuwają wszystko jak leci w prawo a potem dopiero robią selekcję.
BTW to że masz dużo matchy a budowlańcy gwiżdżą na ciebie z rusztowań to jeszcze nie znaczy żeś modelka xd
Chyba to normalne, że profil dziewczynymi z fajnymi zdjęciami najnowszym iphonem, bardziej kogoś zainteresuje niż randomowa fota przy lustrze jakimś androidem za 500zł
@mirko_anonim: A guzik. Czy lajkowałem ladne czy brzydkie ilość par była taka sama. Dlatego lepiej lajkować takie, co się podobają. Po co lajkować, jak łodyga nie dyga?
@technojezus: a po polsku?
────────────────────
@MajsterOfWihajster: liczą się zdjęcia