Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wielu facetów stad dziwi się na brak powodzenia na Tinderze czy innych aplikacjach randkowych, a czasami zdarzy się, ze zobaczę ze polubił mnie ktoś kto odbiega ode mnie wyglądem, że głowa mała.
Wniosek jest taki - lajkujcie osoby na swoim poziomie atrakcyjności, a wtedy wróżę Wam sukces ;)
#zwiazki #tinder #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

lajkujcie osoby na swoim poziomie atrakcyjności

@mirko_anonim: bo faceci przesuwają wszystko jak leci w prawo a potem dopiero robią selekcję.

BTW to że masz dużo matchy a budowlańcy gwiżdżą na ciebie z rusztowań to jeszcze nie znaczy żeś modelka xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tu nie chodzi, bo ktoś może być ładny, a mieć beznadziejne fotografie. To samo tyczy się kobiet.

Chyba to normalne, że profil dziewczynymi z fajnymi zdjęciami najnowszym iphonem, bardziej kogoś zainteresuje niż randomowa fota przy lustrze jakimś androidem za 500zł
  • Odpowiedz
Wniosek jest taki - lajkujcie osoby na swoim poziomie atrakcyjności, a wtedy wróżę Wam sukces

@mirko_anonim: A guzik. Czy lajkowałem ladne czy brzydkie ilość par była taka sama. Dlatego lepiej lajkować takie, co się podobają. Po co lajkować, jak łodyga nie dyga?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): A moim zdaniem to lepiej jak będę lajkowac same ładne - nie będą mieli wcale par. Dzięki temu nikogo nie poznają do związku, nie zniszczą jakiejś dziewczynie psychiki (bo nie oszukujmy się wykopki są psychiczni) i się nie rozmnożą. Gdzie minusy?( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz