Aktywne Wpisy
Koziom +1537
Jacek Jaworek znaleziony po 3 latach. Historyczna lista obecności.
#jaworek #polska #kryminalne #policja
#jaworek #polska #kryminalne #policja
Waiter98 +65
Hahahhahaha jak to KOBIETA stoi na autostradzie i nikt nie pomoże powtarzam KOBIECIE nikt nie pomoże #p0lka #bekazpodludzi
Autentycznie zawsze jakakolwiek wątpliwość upada, kiedy patrzę na laski w przedziale wiekowym 20-25 lat. Szambo w głowie, brak zainteresowań, brak ambicji, netflix&chill, feministyczna roszczeniowość, materializm i dawanie dupy na prawo i lewo i jeszcze chorobliwa zazdrość, niechęć do kolegów i można by wymieniać. Przynajmniej kilka z tych cech się trafi.
Przeciwnie u mnie. Różowa zawsze chciała założyć rodzinę, jest bardzo prorodzinna, akceptuje wszystkich moich kolegów i zna już ich kilka ładnych lat, poznała ich ze swoimi koleżankami, zawsze jest dla mnie wsparciem w ciężkich chwilach, chodzi ze mną na siłkę. Trafił nam się tylko jeden kryzys, kiedy pochłonęła mnie praca i w domu chodziłem nabuzowany. Ma kilka wad, które mnie irytują , ale nigdy w życiu bym się nie zamienił.
Rynek matrymonialny to straszne gówno. Patrzę na moich bliskich kumpli - każdy niezłe zarobki, perspektywy, własne auto, oszczędności, wysportowani i młodzi (w dużej mierze dzięki sportowi się znamy od dzieciaka). I co? No i jajco xD Nie potrafią sobie znaleźć laski na stałe i zostają im przelotne znajomości, a każdy z nich chciałby tak naprawdę kogoś poznać i wejść w stały związek. Nie da się po prostu.
#bekazpodludzi #zwiazki #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #spermiarzalert #stulejacontent #takaprawda
Masz niebo na ziemi ale nadal jak pojawi się jakiś mały kryzys zastanawiasz się co by było gdybyś jednak ją zostawił?
Czyli nawet jak różowa jest lepsza od większości innych kobiet, to jeśli śmie śmieć mieć czasem własne zdanie zamiast się zgadzać za każdym razem z tobą czy jeśli śmie śmieć mieć jakieś zainteresowania czy potrzeby które chce spełnić a wtedy ty musisz na jakiś czas odpuścić swoje potrzeby
napisałem tylko, że czasem się można zastanowić co by było gdyby, bo jednak 21-27 lat to 6 najlepsze lat życia.
Twój post mnie tylko utwierdza w przekonaniu, że cieszę się, że takie toksyczne karyniska ominąłem w swoim życiu xD
Nie będę się zniżać do twojego poziomu i każdego człowieka z góry obrażać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlienFromWenus: xD
Oceniasz mnie z góry wyłącznie z powodu mojej płci xD seksista i mizogin.
@TTedbundYY:
Reee każda, wszystkie, bez wyjątku, "każdy uważał że jego jest inna ale na pewno jest taka jak wszystkie