Aktywne Wpisy

Nie wiem co sądzić o własnym życiu. Serio.
Mam w tym roku 30 lat. Jestem w związku od prawie pięciu, mieszkamy w mieszkaniu jej matki, prawie 70 m2 w typowym PRLowskim bloku z wielkiej płyty (matka mieszka gdzie indziej, w---------a kobieta no ale trudno, teściowej się nie wybiera). Mam auto klasy D 17 letnie, ona podobnie, coś tam potrafimy odłożyć jeżeli chodzi o kasę ale mało (zarabiamy po około 5 do 5,5k na
Mam w tym roku 30 lat. Jestem w związku od prawie pięciu, mieszkamy w mieszkaniu jej matki, prawie 70 m2 w typowym PRLowskim bloku z wielkiej płyty (matka mieszka gdzie indziej, w---------a kobieta no ale trudno, teściowej się nie wybiera). Mam auto klasy D 17 letnie, ona podobnie, coś tam potrafimy odłożyć jeżeli chodzi o kasę ale mało (zarabiamy po około 5 do 5,5k na

źródło: rerwfrfs
Pobierz
Aeciatko +183
W marcu pisałem o pomyśle sprzedaży mieszkania i wybudowania domu.
Mieszkanie jak kiedyś wspomniałem udało się sprzedać pierwszej osobie, która przyszła je obejrzeć. W okolicach wakacji podpisaliśmy dokumenty i to był moment gdzie na odwrót jest zdecydowanie za późno.
Było parę różnych perypetii i pewnie kilka jeszcze się pojawi, ale dom już stoi:)
Czy
Mieszkanie jak kiedyś wspomniałem udało się sprzedać pierwszej osobie, która przyszła je obejrzeć. W okolicach wakacji podpisaliśmy dokumenty i to był moment gdzie na odwrót jest zdecydowanie za późno.
Było parę różnych perypetii i pewnie kilka jeszcze się pojawi, ale dom już stoi:)
Czy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Znajomi mowili mi k-----a i bardzo sie zawiodlam to nie dla mnie, ja nie szukam w sumie pobudzenia tylko bardziej przeniesienia do swiata fantazji i marzen, luzu itp... Czy istnieje cos takiego? Nie chce byc energetyvzna, nawet empatyczna chcialabym sobie sama skosztowac w pokoju i czuc sie dobrze sama ze soba. Czy cos takiego istnieje? Ja sie slabo znam, bo ogolnie moje cale zycie to alko i w sumie niby jest fajnie, ale jednak czlowiek chce cos wiecej xD
Czy jest cos takiego co daje taka faze jak po alko, tylko lepsza? Czyli poczucie rytmu, bo kocham sluchac muzyki na sluchawkach, ogladac jakies sobie filmiki itp? W zasadzie nie potrzebuje towarzystwa, jestem introwertyczka. W kazdym razie k-----a to swinstwo nic po tym nie czulam, a niby to ma byc najlepszy n------k? Smiechu warte. MDMA 1000X lepsze
#narkotykizawszespoko #n-------i
@Shack997: Ja nie mam problemu z zalatwieniem, tylko czy grzyby nie przytlocza mnie skoro tlumie w somie
Zastanów się co piszesz.
Szczerze? Jeśli szukasz czegoś co da Ci fazę jak po alko, ale bez alko, to tylko tego alko odstawienie. Oczyszczenie organizmu z tego gówna. To nie a-----l daje Ci taki odbiór muzyki, tylko to Ty odbierasz tak muzykę, ale musisz w to uwierzyć i dostrzec.
Mówię Ci to jako osoba po fobiach społecznych, depresji i mająca problem z alko.
Z MDMA tez korzystaj ile możesz(tylko miej sprawdzone źródło!!!), jednak pamiętaj
@Uwe300 OIjeeej, to juz robi sie nudne ja nie szukam mirek wsparcia, ani nawet nie mysle ze wyleczy mnie
@Mlodazs: Miałem epizod z MDMA, w rok zeżarłem >1000 piksów. Można je jeść codziennie, nikt tego nie sprawdza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mlodazs: ale kochana, jak ogarniesz psyche to wiecej rzeczy cie bedzie cieszyc takich zwyklych i nie bedziesz potrzebowala do tego narkotykow