Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 191
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ButtHurtAlert: No tak chce sie nacpac, lepiej? A ty zabierasz glos i nic nie polecasz w sumie denerwujacy sa tacy ludzie, jeszcze bardziej od tych umoralniaczy zrob to, zrob tamto, daruj to sobie. Jezu, czemu ludzie nie potrafia uszanowac kogos decyzji, ze ktos swiadomie chce sobie psuc zdrowie? Wolnosc, chill ludzie!

@Shack997: Ja nie mam problemu z zalatwieniem, tylko czy grzyby nie przytlocza mnie skoro tlumie w somie
  • Odpowiedz
@ziomus0812 ja się w sumie już całkiem zaje*biscie czuje tylko ta je*bana "fobia" ....chociaż tu bliżej u mnie jest do mutyzmu niż fobii, poprostu mam problem żeby mówić i unikam ludzi mimo że nie chce
  • Odpowiedz
MDMA jest slabe bo z tego co pisza powinno sie brac to cos minimum 3 miesiace odstepu

@Mlodazs: Miałem epizod z MDMA, w rok zeżarłem >1000 piksów. Można je jeść codziennie, nikt tego nie sprawdza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mlodazs: skoro szukasz jakiegoś urozmaicenia, to może spróbuj pójść trochę w inną stronę niż alko/n-------i. Może spodoba Ci się wyrzut adrenaliny, który potem daje kopa na resztę dnia. Może jakiś sport ekstremalny, skok na bungee, spadochron? Nic nie tracisz (szczególnie na zdrowiu) a zapewniam że dają mocnego kopa :D
  • Odpowiedz