Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 191
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mlodazs: Wyjdź z rutyny :)) jest mnóstwo nieszablonowych rzeczy do robienia których jeszcze nie robiłaś. Jest adrenalina z której ja na przykład korzystam na potęgę, plus raz/dwa razy do roku THC....
  • Odpowiedz
@Mlodazs: Karteczka jest nasączona najprawdopodobniej LSD, THC to czynnik aktywny konopii. Miniatura to tylko grafika, może jej wcale nie być, to nie robi różnicy. Nie wiem co to i jak mocno nasączone więc o dawkowaniu niewiele ci powiem. W takim wypadku najlepszy jest mikrodosing. Odrywasz mały kawałeczek i wsadzasz pod jezyk lub zjadasz. Ja nie wziąłbym nic nowego bez opieki kogoś, odpowiedzialnego i świadomego. Ktoś powinien przy tobie być bo
  • Odpowiedz
@Mlodazs: zainteresuj sie 2cb (to ta substancja co dubluje serotonine, o ktorej ktos wyzej pisal) albo psylocybina. Lsd, ketamina lub dmt. To sa substancje wmiare nieszkodliwe, i nieuzalezniajace () Psychodeliki, mogą Ci zaszkodzić, ale mogą też pomóc - wiele zmiennych. (Ktos Ci pisal o amitryptylinie, ale to stary lek z masa skutkow unocznych i nie wiem jak by Ci mial pomoc xd -
  • Odpowiedz
@Mlodazs: Wyliczyłem ci dawkę etanolu i według mnie taka osoba jak ty powinna przyjmować co najmniej 10-15x więcej/częściej. To co pijesz teraz to jest śmiech na sali. Ogólnie jak najwięcej wszystkiego, wtedy będziesz bardzo szczęśliwa. Jak pojawiają się wymioty i przebudzenia na ziemi z uryną w bieliźnie, to dopiero możemy zacząć mówić o namiastce dobrej zabawy i ciekawego życia.
  • Odpowiedz
@Mlodazs: kto Ci powiedział, że mdma można brać raz na 3 miesiące? XD Owszem tolerka robi sie szybko, ale wystarczą dwa tygodnie albo nawet i tydzień i wracasz do zabawy. Jak masz jakieś pytania to pisz
  • Odpowiedz