Wpis z mikrobloga

50 lasek zaliczyles i siedzisz na przegrywowych tagach majac przegrywowy nick i awatar. No tak bylo nie zmyslam xD

@pieczony_szczur_z_ogniska: O ten aparat, pamiętam go. Wczoraj mi pisał, że zarabia tyle, że byłby w stanie kupić całą moją rodzinę xD
  • Odpowiedz
@chcialbymbycnormalny: jprdle w Irlandii byłem i wszyscy się do siebie uśmiechali, witali się i pytali co słychać. Obcy ludzie na mieście, w każdym wieku i płci. Powiedziałem znajomemu Irlandczykowi, że w Polsce to za takie coś można wpi$%dol wyłapać albo być posądzonym o napastowanie czy jakąś chorobę psychiczną i tu jest dowód na to, że miałem rację bo mi nie wierzył.
  • Odpowiedz
@chcialbymbycnormalny: jeśli od 13 roku życia kontakt z nią zamiast rówieśników inicjują tylko goście cały czas o 10 lat starsi, to dziewczyna po prostu ma problem z zachowaniem albo urodą i próbuje sobie kompensować takimi wrzutkami.
  • Odpowiedz
Ty kompletnie nie rozumiesz o czym ona napisala xD Taka jest wlasnie Wasza inceli wiedza na temat kobiet xD Nie przestajecie zaskakiwac w tej kwestii i codziennie podnosicie poprzeczke xD

@pieczony_szczur_z_ogniska: Co ty p--------z chłopie, weź rozbieg i p--------j baranka o futryne.
  • Odpowiedz
W normalnym cywilizowanym kraju jak się popatrzysz na kogoś i będziesz na niego tak długo patrzył, aż on zauważy, że się na niego patrzysz, to albo się do ciebie ten człowiek uśmiechnie, albo podejdzie uśmiechnięty i się spyta, czy my się przypadkiem nie znamy?

A w Polsce? W Polsce jak w lesie. Nie! W Polsce jak w chlewie obsranym gównem. Spojrzysz się na Polaka-robaka, to jak zauważy, że jak się na niego
  • Odpowiedz
  • 0
@chcialbymbycnormalny znam taka dziewczynę co robi minę jakby chciała kogoś zabić. Powiedz cześć to nie odpowie,pomachasz to popatrzy z byka. Wielu znajomych gadało,że pierwszy kontakt z nią jest odpychających.
  • Odpowiedz
@chcialbymbycnormalny: No ale panna ma rację, moja dziewczyna nie może z kimś utrzymać kontaktu wzrokowego dłużej niż sekundę bo zaraz się przyjebuje, a jak jest dla kogoś miła to facet po dwóch słowach zaprasza ją na kawę. Najlepsze jest to że jak mówi że ma chlopaka to i tak w 70% przypadków odpowiedź jest że "to nie szkodzi" xD facetów już całkiem p------o
  • Odpowiedz