W jednym momencie odchodzi od nas wartościowy jak na pierwszą ligę środkowy obrońca i jeden z lepszych strzelców drużyny XDDDD. Aż boję się kto przyjdzie na jego miejsce
@SpiderFYM @Derringer każdy gotówkowy transfer jest na plus. Jeśli miał siedzieć na ławce to wg mnie świetny ruch klubu.
Na wiosnę solidny obrońca nic więcej a obraz gry zakłamują strzelone bramki podobnie jak strzelone karne w przypadku ilości bramek strzelonych przez Fernandeza
@trostyt taki gotówkowy, że nawet nie pochwalili się ile mogą dostać (bo jakoś te transfery gotówkowe #!$%@? nie wychodzą xd). Ilu mamy w tym momencie stoperów? Dwóch?
@Derringer Łasicki, Colley, Strageusi za chwilę powinien być w końcu Uryga. Jak masz sporo kasy dorzuć kilka mln € do budżetu to będziemy mieć lepszych grajków. Albo przynajmniej pochwal się biletem na piątek lub karnetem
@Derringer: Generalnie kluby się nie chwalą ile dostają za kogoś hajsu, bo jest to w #!$%@? faux pas w relacjach biznesowych. Większość kwot pojawiających się w mediach to zawsze są przypuszczenia i leaki od informatorów, praktycznie nigdy informacje z klubu. I to niezależnie od ligi i poziomu w którym klub występuje.
@naavalu co dalej nie zmienia faktu, że oddaliśmy jednego z 3 stoperów. Colleya chyba nikt w klubie nie bierze zbytnio na poważnie. A jakiekolwiek wspominanie o Urydze nawet nie jest #!$%@? śmieszne. Naprawdę mam nadzieję, że się mylę ale to wygląda jak bałagan niewidziany nawet w Wiśle
@trostyt NIE #!$%@? NIE MOŻESZ NARZEKAĆ NA TO, ŻE KLUB JEST #!$%@? ZARZĄDZANY, NIEEEEE NIE MÓW, ŻE JEST ŹLE BO TAK NIE WOLNO CO Z CIEBIE ZA KIBIC DORZUĆ KILKA MILIONÓW
Co do tego mają pieniądze? Fernandez kosił pewnie niewiele mniej niż pół składu Puszczy a w tym momencie to my od 5 lat po pseudostabilizacji zjeżdżamy na równi pochyłej
@Derringer miałeś idealne zarządzanie przez Cupiała który oddał zadłużony klub w ręce mafi, następnie mafia jeszcze lepiej zarządzała doprowadzając klub na skraj upadku.
Krytykujesz zarządzanie ogromną firmą nie mając o tym zielonego pojęcia.
Zapytałem o bilet lub karnet bo wymagasz cudów od zadłużonej Wisły a sam nie dasz od siebie nawet złotówki. Twoja reakcja tylko pokazuje jakim jesteś pieniaczem. Do krytyki pierwszy, ale sam nic nie zrobi
Może po prostu od 10 lat to co dzieje się wokół tego klubu jest po prostu żenujące? Oczywiście, że nie mam bladego pojęcia o zarządzaniu firmą, tak samo nie mam pojęcia o naprawianiu zegarków i dlatego tego nie robię xd.
Nie wymagam żadnych cudów xd. Po prostu jak chyba każdy po przyjściu trio miałem nadzieję na nowe rozdanie a skończyło się na
@Derringer Jarek samodzielnie zarządza klubem od końcówki zeszłego roku. Co mógł lepiej zrobić na wiosnę? Niewiele brakło do awansu. W lecie transfery przeprowadzone już na samym początku okienka. Jakość piłkarzu mamy taką na jaką nas stać.
@kubad99: @Derringer Pieski? Nazywasz kibiców po szalu pieskami bo mają inne zdanie niż ty? W klubie dzieje się źle ale jak ma się dziać dobrze skoro my od 5 lat walczymy o przetrwanie? To nie jest wina Królewskiego, że klub jest w fatalnej dyspozycji finansowej. Wy myślicie, że klub można zbudować od tak i chcecie awansu tu i teraz. Nie da się tak! Jeżeli chcemy zbudować klub i zespół to potrzeba
@Derringer: myślę że tam musiałam być jakiś konflikt, nie wygląda to na zwykłe pożegnanie. Moltenis to był nasz najlepszy stoper w poprzedniej rundzie, nagle stracił miejsce w składzie i odszedł
@fajq jak nie oczekiwać awansu tu i teraz w tak słabej lidze w której mamy zdecydowanie najwyzszy budzet? W sezonie spadkowym mieliśmy najwyzszy budzet w historii co sam jarek mówił. Te pieniądze poprostu przepalono. Kogo za to winić jak nie Trio? Chyba pora zacząć ponosic odpowiedzialność za klub a nie tylko liczyć na klepanie po plecach. Jesteśmy drugi sezon w PIERWSZEJ LIDZE. W ekstraklasie grają takie potegi jak Puszcza czy Stal, która
@wojciech-wwww Czyż nie podobna sprawa była z odejściem Tachiego? Ale no i tak znajdą się tacy którzy będą klaskać jajami bo hurr durr chuopy własne pieniądze wkładajo w klub to se mogo
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
Na wiosnę solidny obrońca nic więcej a obraz gry zakłamują strzelone bramki podobnie jak strzelone karne w przypadku ilości bramek strzelonych przez Fernandeza
@Derringer Łasicki, Colley, Strageusi za chwilę powinien być w końcu Uryga. Jak masz sporo kasy dorzuć kilka mln € do budżetu to będziemy mieć lepszych grajków. Albo przynajmniej pochwal się biletem na piątek lub karnetem
Krytykujesz zarządzanie ogromną firmą nie mając o tym zielonego pojęcia.
Zapytałem o bilet lub karnet bo wymagasz cudów od zadłużonej Wisły a sam nie dasz od siebie nawet złotówki. Twoja reakcja tylko pokazuje jakim jesteś pieniaczem. Do krytyki pierwszy, ale sam nic nie zrobi
Może po prostu od 10 lat to co dzieje się wokół tego klubu jest po prostu żenujące? Oczywiście, że nie mam bladego pojęcia o zarządzaniu firmą, tak samo nie mam pojęcia o naprawianiu zegarków i dlatego tego nie robię xd.
Nie wymagam żadnych cudów xd. Po prostu jak chyba każdy po przyjściu trio miałem nadzieję na nowe rozdanie a skończyło się na
Kibicem się jest a nie bywa i tyle w temacie :)